Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Amúgy a napokat elbénáztam, mert 17., 18/1, 18/2, 19. napokon készültek (a naptárba is felírtam), de már nem akartam lemosogatni róluk.
S ha jól emlékszem, épp Te írtad a 18. napon, hogy az szerinted pozi és bújjunk össze apával.
Na mindegy. Lesz, ami lesz.
Amúgy a rövid ciklusnak is van előnye és hátránya: a legnagyobb előny, hogy jóval hamarabb van mindig a pé, s sikertelenség esetén hamarabb kezdődik egy új ciklus! :))) Szóval Neked is fel a fejjel!!! :)
Sajnos megjött :(((
Szomorúak vagyunk. Pont teszteltem. Erre megjött rà 10 percre.
Remélem nektek sikerűl.
Ha elmúlik belevàgunk a 6. Hónapba.
igen, ezt én is megfogadtam, de sajnos nem tudtam most sem betartani :(
Amit még kérdezni akartam: hány nap múlva jött meg neked az ovuhoz képest?
Mert volt egy ismerősöm, akinek többször volt idő előtti pozi tesztje, de mégis megjött neki, s a doki azt mondta, kevés a lut. fázis, s elkezdődött vmi, de nem tudott kellően megtapadni, s ezért volt téves a pozi...
Úgy tudom, min. 12 nap kell, de az ideális a 14-16 nap ovu után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!