Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Sajnálom!:(Gondolom, nehéz volt megemészteni. De biztos kap a Jóistentől még esélyt! Remélem, hamar beteljesül az álmod!!! Amúgy én 31 leszek, párom 37.
Ja, nem de tartozik, de a reggeli hőm 36,4 volt :(((
Kivagyok kicsit, de azért arra jó tényleg ez az egész, hogy lássam a testem viselkedését.
Ma 36,6. Te remélem jobban állsz a hő szempontjából! :)Van vmi gyanús tüneted? Nekem tegnap is erős ovus görcseim voltak késő délutántól estig. De a múltkor is ezt játszotta velem a szervezetem. Pedig eddig nem görcsöltem ennyit, csak az ovu környékén. Nem értem, mi történik.
Pontosan mikorra nem várod?
A te hőd szerintem nagyon jó!!! Nekem ma többször nyilallt a hüvelyembe. Hát nem tudom. A múltkor tényleg minden tünet megvolt a terhességhez, de végül 3 nap késés után megjött. De a remény hal meg utoljára, nem igaz :)
Jelentkezz, ha változás van! Szorítok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!