Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS? Ti mit csinálnátok a...

SOS? Ti mit csinálnátok a helyemben? Vagy Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Az az én problémám,hogy Karácsony másnapján párom anyukája elakar utazni tőlünk olyan 200kmre,a másik fiáékhoz. Én megmondtam a páromnak hogy eszem ágában sincs elmenni 38 hetes terhesen,2,5-3 órát zötykölődni. Eddig párom is azt mondta hogy rendben,egyértelmű és a testvérék is,egészen a mai napig,amikor is átjött az én anyósom és hogy mi az hogy én nem engedem el a fiát a testvéréhez Karácsonyozni(Több napról van szó),és rámb*szta az ajtót. A páromnak viszont iszonyat nagy hibája,hogy nem tud neki nemet mondani. Én fújom fel ezt az egészet és teljesen normális ha itt hagy napokra 38 hetesen?? Főleg hogy apás szülést szeretnénk és érzem hogy egyre gyengébb vagyok,nem sok van már.
2013. dec. 23. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Ezek az anyósok.....Igazad van, Ne ő döntse már el hogy Te hova mész..

Párodtól sem lenne szép dolog nélküled elmennie egyrészt mert ha megindul a szülés, akkor mit fog tenni? Másrészt meg Karácsonykor egyedül hagyna? Szerintem töltött már el elég sok Karácsonyt a saját anyjával és testvérével, szóval ez az egy nem fog tarumát okozni senkinél sem :)

Ha Te nem szeretnél menni, ne menj. Különösebb magyarázattal nem tartozol senki felé, ha pedig ők ezen megsértődnek, akkor magukat minősítik! :)

2013. dec. 24. 01:11
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen abszurd lenne elmenned. Es ha ott indul be a szules, 200km-re levo korhazban fogsz szulni?!
2013. dec. 24. 05:14
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Eddig fel nem merült szempont: ha leesik a hó, nem bír visszaérni. Én nem engedném el a férjem (mondjuk nálunk ez nem is lenne kérdés...)
2013. dec. 24. 08:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nem is gondolkozok azon ahogy menjek,meg is mondtam kerek perec. De azért valahol nagyon rosszul esne ha itt hagyna a párom :(
2013. dec. 24. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:
elment? Remélem nem maradt le a szülésről:)
2014. jan. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!