Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok? Vagy csak én...

Mit csinálnátok? Vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Már vagy 5hónapja szakítottam az exemmel.És van 2 barátom akik azóta tartják vele a kapcsolatot.És valamelyik nap a 2 barátom találkozott az exemmel így titokba.Rákérdeztem hogy mit csináltatok délután meg ez meg az és hazudott mind a kettő. Most hétvége volt és elmentek bulizni így az exemmel.Én már tudtam 2napja hogy abba a buliba hívták haveromat, rákérdeztem a buli napján hogy mész valahova este? Azt mondja még nemtudja , majd lesz valami. Most miért néz hülyének?Ja és szerintem tuti volt valami a bulin haverom és exem között , mert már flörtölgetnek amiről szintén tudok , mert nemvagyok hülye-.-"
2011. aug. 13. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ő már az exed sztm őszintén szólva semmi közöd hozzá, hogy mit csinálnak, hacsak nem akarod, hogy visszahódítani, de ha öt hónapig semmi nem mutatott arra, hogy rendeződjenek a dolgaitok akkor sztm hagyd a fenébe és lépj tovább

egy olyan csajért aki már mikor jártatok is flörtölgetett a haveroddal egyébként sem érdemes kínozni magad

menj te is bulizni vagy ismerkedj máshol és keress magadnak egy normális kedves lányt, őt meg felejtsd el, sokkal jobb lesz neked

a haverok meg tényleg csak haverok, ha hazudnak neked, úgyhogy én a helyedben nem pörögném túl a dolgokat, mert nem érdemlik meg..

2011. aug. 13. 09:15
 2/7 A kérdező kommentje:
én nemis a csaj miatt írtam ,mert vele most csak rosszba vagyok, csak a haverok meg itt titkolóznak meg minden..
2011. aug. 13. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:

ezért írtam, hogy ők valóban csak haverok és nem barátok, egy barát ilyet nem csinál

szerintem építsd le velük a kapcsolatodat és keress valóban értékes emberi kapcsolatokat magad körül

hány éves vagy?

2011. aug. 13. 09:54
 4/7 A kérdező kommentje:
17F
2011. aug. 13. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyelj akkor no para, sztm pont abban a korban vagy amikor az emberek leválasztják magukról az álkapcsolatokat és elindulnak a felnőtté válás útján.

Hagyd őket a fenébe és keress barátokat magadnak haverok helyett.

2011. aug. 13. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kell őket emiatt hagyni a fenébe, egyszerűen csak félnek h mit szólnál ha megtudnád, vagy hogy neked nem esne jól hogy találkoznak vele, stb.

Mondd csak meg nekik, hogy téged nem zavar ha találkoznak az exeddel, de ne titkolózzanak mert az viszont elég rossz.

2011. aug. 13. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendben van, hogy TE nem tartod a kapcsolatot az exeddel, de a barátaidat nincs jogod eltiltani tőle.
2011. aug. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!