Mit csinálnátok? Vagy csak én reagálom túl?
figyelj, ő már az exed sztm őszintén szólva semmi közöd hozzá, hogy mit csinálnak, hacsak nem akarod, hogy visszahódítani, de ha öt hónapig semmi nem mutatott arra, hogy rendeződjenek a dolgaitok akkor sztm hagyd a fenébe és lépj tovább
egy olyan csajért aki már mikor jártatok is flörtölgetett a haveroddal egyébként sem érdemes kínozni magad
menj te is bulizni vagy ismerkedj máshol és keress magadnak egy normális kedves lányt, őt meg felejtsd el, sokkal jobb lesz neked
a haverok meg tényleg csak haverok, ha hazudnak neked, úgyhogy én a helyedben nem pörögném túl a dolgokat, mert nem érdemlik meg..
ezért írtam, hogy ők valóban csak haverok és nem barátok, egy barát ilyet nem csinál
szerintem építsd le velük a kapcsolatodat és keress valóban értékes emberi kapcsolatokat magad körül
hány éves vagy?
Figyelj akkor no para, sztm pont abban a korban vagy amikor az emberek leválasztják magukról az álkapcsolatokat és elindulnak a felnőtté válás útján.
Hagyd őket a fenébe és keress barátokat magadnak haverok helyett.
Szerintem meg nem kell őket emiatt hagyni a fenébe, egyszerűen csak félnek h mit szólnál ha megtudnád, vagy hogy neked nem esne jól hogy találkoznak vele, stb.
Mondd csak meg nekik, hogy téged nem zavar ha találkoznak az exeddel, de ne titkolózzanak mert az viszont elég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!