Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit
szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A
kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (
Próbálj meg helyette szotyizni vagy tökmagozni.Én így szoktam le,elvonta a figyelmemet és nem gondoltam rá.Azóta is álmodom vele,hogy dohányzom és reggel lelkiismeret furdalással ébredek,de utána jó érzés,hogy csak álmodtam.Nagyon nehéz dolog az biztos!Sok sikert!
26 hetes km
2009. nov. 26. 21:29
22/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! találtam 2 homeopátiás szert,ami talán segíthet,ha másképp nem hát a tudatban:-) Majd írok még hogy alakul..ma kezdem a lerakást:-) És imádkozom,hogy sikerül.és eddig nem lett semmi baja az én picikémnek!!!!!
2009. nov. 27. 09:18
23/51 anonim válasza:
lepontozhattok,nem érdekel. De jó hogy nem szegény kismamának erőt adnátok,hanem itt szinte azt tuszkoljátok bele (sokan) hogy cigizz csak,nekem az enyémnek sem lett baja. Honnan tudjátok? Majd ha 20 éves lesz a gyereketek és egészséges lesz,akkor mondjátok hogy nem ártott.Unokahúgom 9 évesen halt meg,vissza vezették arra hogy az anya gyengesége miatt,mert szívta a rohadt cigit az oxigénhiány jött ki a gyereken.Na,most elgondolkodtok,remélem.
Neked pedig,kedves kérdező sok sikert kívánok és nagyon nagyon akaraterőt és elsősorban egészséges porontyot
2009. nov. 27. 09:32
24/51 anonim válasza:
Az én anyám is elszívott pár száll cigit ,soha nem tudta lerakni. Apám viszont szívta mint a gyárkémény,még az ágyban is. Napi 3-4 doboz. Végeredmény;oxigén hiánnyal születtem,és asztmás vagyok. Teljesen el voltam lilulva mikor megszülettem,ezt anyu mondta. Azóta apu rákban meghalt. Minden fejben dől el!!!
2009. nov. 27. 12:43
25/51 anonim válasza:
Ő azt kérdezte aki nem tudta letenni mennyit szív. Én erre válaszoltam. Nem azt mondta neki senki, h cigizzen én leírtam, h fehérből és 3 szálat... Hisz ez volt a kérdés! És azt, h úgy érzem ezzel elértem, h ne gyújtsak rá már. Ha én így tudom letenni jobb ha így leteszem mintha sehogy. A párom anyja barna szofi mellett szült 4 szép, okos, egészséges gyereket... ha ezt leírnám (már leírtam) nem azért teszem, h más is barna szofit szívjon, hanem h van ilyen is, és olyan is.
Most csak védeni akartam magunkat, akik a kérdésre válaszoltunk..
2009. nov. 27. 15:24
26/51 anonim válasza:
drukk drukk drukk :) ügyes vagy, én is imádkozom, bár nem szoktam... :) sok sikert :)
2009. nov. 27. 16:00
27/51 anonim válasza:
Akarat erő kérdése az egész!Én napi két dobozzal szívtam, leraktam több mint három éve, segítség nélkül és kicsit sem hiányzik!Azóta érzem az ízeket, illatok és nem vagyok BÜDÖS mint előtte!Határozd el magad!
2009. dec. 9. 19:12
28/51 anonim válasza:
Anyukám napi két dobozzal szívott el végig, amíg terhes volt velem. 19 éves vagyok, teljesen egészséges, szóval nem feltétlenül lesz baja a gyereknek, ha az anya dohányzik. Ja és nem azért védem a kédezőt, mert én függő vagyok, sosem cigiztem és nem is tervezem.
2009. dec. 9. 19:51
29/51 anonim válasza:
Akkor is szégyelheted magad !
2009. dec. 9. 19:57
30/51 anonim válasza:
Azért légyszi ne írjunk ilyen baromságot, hogy a babának sem jó, ha egyik napról a másikra teszi le a cigit az anya. A baba még nem nikotinfüggő. Jujj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!