Menstruáció elött 10 nappal halvány 2. csik a terheségi teszten?
Figyelt kérdés
Terhességre utalhat vagy mi ez?2013. dec. 16. 21:16
21/24 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást mindenkinek :)
2013. dec. 21. 00:14
22/24 anonim válasza:
ohh 11-es vagyok kár, hogy nem írtad a romed tesztet.. nekem a két év alatt az volt az egyetlen ami becsapott.. :-(((((( komolyan ,én még jót nem hallottam arról a tesztről, nem értem mért nem tiltják be... ha beírod itt is a keresőbe, ki fogja dobni, hány embernek okozott csalódást... amivel én marha korán teszteltem ha hiszed ha nem az a legolcsóbb amit lehet kapni a vaterán. Vettem annó vagy 20-20 ovu, és terhességi tesztet, és a legjobb...én ajánlom neked. Annyiban van a 40 teszt mint 2 drágább a gyógyszertárban... ne keseredj el, jönni fog az a baba!!! Jó egészséget!
23/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen Viszont kivánom neked is! :)
2013. dec. 22. 17:58
24/24 anonim válasza:
a 8as csak a saját tapasztalatát írta le, nem pedig bíztatta a kérdezőt! és nem oltott le senkit, hanem azokat nevezte rosszindulatúnak, akik flegmán válaszoltak a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!