Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció elött 10 nappal...

Menstruáció elött 10 nappal halvány 2. csik a terheségi teszten?

Figyelt kérdés
Terhességre utalhat vagy mi ez?
2013. dec. 16. 21:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mi is 2 évet vártunk az elsőre, és mai napig nem tudom megmagyarázni, mért csináltam 9 nappal mensi előtt tesztet, úgy hogy abban a hónapban mondták meg nekünk, hogy lombik lesz alacsony spermaszám miatt. Pozi lett halványan, ma 2,5 éves... :-)))) mi utána 9 db tesztet csináltunk minden éjjel ,mire meg kellett volna jönni, már hányinger, cici fájás,és egyértelmű bivalyerős pozi teszt... Én biztatlak!
2013. dec. 17. 09:27
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
pontozzatok le megint nyugodtan, a véleményem akkor is ugyanaz, hogy nagyon türelmetlenek vagytok :) a másik ami megint nem fog nektek tetszeni: ilyen kérdést ide kiírni?? (tudom ne olvassam el... lépjek tovább...) belelát itt bárki is a pocakotokba hogy tényleg babát vártok-e? nem orvoshoz kéne menni és megvizsgáltatni magatokat? csak és kizárólag Ő fog tudni nektek érdemben válaszolni... senki más!Ha már valakit megkérdezek, akkor se vadidegeneket, hanem barátnőt, családtagot.. de ez én vagyok :) "2"
2013. dec. 17. 17:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen részt igazad van, de én pont az vagyok "aki másfél héttel előtte csináltam a tesztet" Mentem orvoshoz, de egyszerűen elküldött, vizsgálat nélkül. és azt mondta majd kb. 3 hét múlva menjek vissza mert akkor ér rá...így érthető ha szegény nő reménykedik, és emiatt írja ki a kérdést bíztatást és tapasztalatot várva :)
2013. dec. 17. 18:32
 14/24 anonim ***** válasza:
akkor most én is azt írom "egyrészt igazad van" :) biztos jó hogy biztatják vadidegenek... elmondják a saját tapasztalatukat... viszont ennek van egy hátulütője... még jobban beleéli magát... ennek következtében ha mégsem vár babát, még nagyobb lesz a csalódása... van egy nagyon jó mondás: " a türelem rózsát terem" aminek el kell hogy jöjjön az ideje, az el is jön... :) őszintén azt kívánom a kérdezőnek hogy az a teszt pozitív legyen... de akkor is türelem... türelem... türelem... :)
2013. dec. 17. 19:04
 15/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és kösszi h ki áltok melettem! Nekem nyáron volt egy terhességem és a harmadik hónapban elment! :'( MAjd meg irom hogy mi lessz holnap tesztelek!
2013. dec. 18. 05:34
 16/24 anonim ***** válasza:
kíváncsian várjuk :)
2013. dec. 19. 03:51
 17/24 A kérdező kommentje:
Az van hogy vettem egy Gabriel tesztet és azon egy csik lett amin meg kettő csik let a romed teszt volt most már nem tudom mivan :'(
2013. dec. 20. 19:47
 18/24 anonim ***** válasza:

szerintem semmi!

de ha gondolod menny el egy dokihoz!

sajnálom!

2013. dec. 20. 20:01
 19/24 anonim ***** válasza:
sajnálom... őszintén... de erről beszéltem... beleélted magad... még nagyobb a csalódás... ne görcsölj rá a babára, mert amiatt is nehezebben eshetsz teherbe... (tudom könnyű mondani...) de legtöbbször akkor szokott összejönni mikor az ember nem is számít rá... neked is sikerülni fog ... szorítok...
2013. dec. 20. 21:37
 20/24 anonim ***** válasza:
a 8-as most büszke lehet magára hogy mindenkit leolot és bíztataja szegényt amikor már az elején eggyértelmű volt hogy mi van!
2013. dec. 20. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!