Menstruáció elött 10 nappal halvány 2. csik a terheségi teszten?
Figyelt kérdés
Terhességre utalhat vagy mi ez?2013. dec. 16. 21:16
11/24 anonim válasza:
Mi is 2 évet vártunk az elsőre, és mai napig nem tudom megmagyarázni, mért csináltam 9 nappal mensi előtt tesztet, úgy hogy abban a hónapban mondták meg nekünk, hogy lombik lesz alacsony spermaszám miatt. Pozi lett halványan, ma 2,5 éves... :-)))) mi utána 9 db tesztet csináltunk minden éjjel ,mire meg kellett volna jönni, már hányinger, cici fájás,és egyértelmű bivalyerős pozi teszt... Én biztatlak!
12/24 anonim válasza:
pontozzatok le megint nyugodtan, a véleményem akkor is ugyanaz, hogy nagyon türelmetlenek vagytok :) a másik ami megint nem fog nektek tetszeni: ilyen kérdést ide kiírni?? (tudom ne olvassam el... lépjek tovább...) belelát itt bárki is a pocakotokba hogy tényleg babát vártok-e? nem orvoshoz kéne menni és megvizsgáltatni magatokat? csak és kizárólag Ő fog tudni nektek érdemben válaszolni... senki más!Ha már valakit megkérdezek, akkor se vadidegeneket, hanem barátnőt, családtagot.. de ez én vagyok :) "2"
13/24 anonim válasza:
Valamilyen részt igazad van, de én pont az vagyok "aki másfél héttel előtte csináltam a tesztet" Mentem orvoshoz, de egyszerűen elküldött, vizsgálat nélkül. és azt mondta majd kb. 3 hét múlva menjek vissza mert akkor ér rá...így érthető ha szegény nő reménykedik, és emiatt írja ki a kérdést bíztatást és tapasztalatot várva :)
14/24 anonim válasza:
akkor most én is azt írom "egyrészt igazad van" :) biztos jó hogy biztatják vadidegenek... elmondják a saját tapasztalatukat... viszont ennek van egy hátulütője... még jobban beleéli magát... ennek következtében ha mégsem vár babát, még nagyobb lesz a csalódása... van egy nagyon jó mondás: " a türelem rózsát terem" aminek el kell hogy jöjjön az ideje, az el is jön... :) őszintén azt kívánom a kérdezőnek hogy az a teszt pozitív legyen... de akkor is türelem... türelem... türelem... :)
15/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és kösszi h ki áltok melettem! Nekem nyáron volt egy terhességem és a harmadik hónapban elment! :'( MAjd meg irom hogy mi lessz holnap tesztelek!
2013. dec. 18. 05:34
17/24 A kérdező kommentje:
Az van hogy vettem egy Gabriel tesztet és azon egy csik lett amin meg kettő csik let a romed teszt volt most már nem tudom mivan :'(
2013. dec. 20. 19:47
18/24 anonim válasza:
szerintem semmi!
de ha gondolod menny el egy dokihoz!
sajnálom!
19/24 anonim válasza:
sajnálom... őszintén... de erről beszéltem... beleélted magad... még nagyobb a csalódás... ne görcsölj rá a babára, mert amiatt is nehezebben eshetsz teherbe... (tudom könnyű mondani...) de legtöbbször akkor szokott összejönni mikor az ember nem is számít rá... neked is sikerülni fog ... szorítok...
20/24 anonim válasza:
a 8-as most büszke lehet magára hogy mindenkit leolot és bíztataja szegényt amikor már az elején eggyértelmű volt hogy mi van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!