Az lehet h 8 halvány pozitív teszt ellenére 3 nappal a menstruáció kimaradása után még terhességre utaló jelet sem látott az orvos?
Elég korán nézet meg,2 hét múlva már tuti lehet látni :)
Szerintem pár nap elteltével csinálj egy tesztet de csak reggeli vizeletből,annak már erősebbnek kell lennie.
25hkm
Nem igaz, ha ennyi halvány pozitív volt, szerintem tuti terhes vagy, persze, csak halkan jegyzem ezt meg még.
Ha tudni akarod biztosra, én sem bírtam ki egyébként a sok halvány pozitív mellett, szóval ajánlani tudom a labort. Elmész, leadod a vért HCG-re és pár óra múlva kész az eredmény. Ha érdekel, írok pár labort, ahova tudom, hogy nem kell beutaló.
Igen, az nagyon jó lenne.
Akkor légyszi írj ha tudsz.
Ez az egyik: [link] itt 3000 forint volt. Érdemes odaszólni és időpontot kérni, de ha nem kérsz, akkor is fogadnak.
És Nyírő Gyula Kórház: [link] itt 3600 forint volt a vizsgálat. Csak itt külön mondani kell, hogy nem beutalóra jöttél, csak nézzék meg a HCG-t.
Mindkét vizsgálat pár óra alatt kész volt. Csak reggel menj mindenképp.
Szia!
A vérzésemnek hétfőn kellett volna megjönnie, szerdán mentem dokihoz. Nem látott terhességet, csak megvastagodott nyálkahártyát. 1 hét múlva kontroll, amikor is ott volt a petezsák, 2 hét múlva pedig már 8,9 mm-es embrió szívhanggal.
Tehát: ne aggódj, 2 hét múlva már Te is látni fogod a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!