Menstruáció elött 10 nappal halvány 2. csik a terheségi teszten?
Figyelt kérdés
Terhességre utalhat vagy mi ez?2013. dec. 16. 21:16
1/24 anonim válasza:
én már jártam úgy hogy menstr.előtt pár nappal csináltam tesztet és pozi lett és kiderűlt ugye hony nem terhes azt mondta a dokim azt mutatta ki valószínű hogy meg jön! szerintem csinálj másikat ha nem jönne meg és ha az is pozi akkor baba!
2/24 anonim válasza:
menstruáció előtt 10 nappal mi a fenének csinálsz egyáltalán tesztet????? komolyan nem értem a mai nőket... mi is 2 évig próbálkoztunk de eszembe nem jutott állandóan tesztelgetni amikor csak 1-2 napot késett akkor se... de hogy előtte????? ennyire nincs türelmetek???? ettől nem lesz hamarabb baba...
3/24 anonim válasza:
Mikor volt az aktus? Ha csak pár napja akkor kizárt, hogy terhes legyél. Ha csak nem volt kb. két hete is egy aktus amiből megfoganhatott a baba. A legérzékenyebb tesztek is csak 12-14 nappal az aktus után mutatják ki a terhességet. Ha halvány, akkor lehet, hogy csak szellemcsíkos.
4/24 A kérdező kommentje:
ma van 16 és 4.-én volt aktus! Szerinted?
2013. dec. 16. 21:41
5/24 anonim válasza:
A 2. Csik igen terhesseg! Es 12 nap utan pont stimmel a halvany +. Korai peteérésed lehetett.
6/24 anonim válasza:
3-as vagyok. Igen, pont ezért kérdeztem rá, mert nem az a mérvadó, hogy hány nappal vagy a menzesz előtt, hanem, hogy mennyi idő telt el a lehetséges aktus óta. A 12 nap már elegendő egy halvány pozitív teszthez. Várj még három napot és a harmadik nap reggel első vizeletből csinálj egy 10-es tesztet. Ha ez valóban halvány pozitív volt, akkor az már szép erős lesz. Drukkolok!
7/24 anonim válasza:
Ciszta is pozi tesztet okozhat.
8/24 anonim válasza:
megnyugodhat minden rosszindulatú hozzászóló,én is mensi előtt csináltam 3 tesztet másfél héttel, és pozitív lett mind...most vagyunk a 23 hétbe ;)
9/24 anonim válasza:
szerintem az hogy valaki megírja a tapasztalatát vagy a gondolatát az nem rossz indulatuság!
10/24 anonim válasza:
Bocsi, de nekem a 2 es válaszoló kicsit túlment az egyszerű vélemény nyilvánításon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!