Hogy tudom kordában tartani a súlyom? Elszaladtak velem a lovak.
Sziasztok!
21 hetes kismama vagyok. 1,5 héttel ezelőttig össz-vissz 2 kiló jött fel. Hú, hatalmas mellényem volt, hogy én milyen überfrankó kismama vagyok, és fitt, és sportos, és bla bla.
Teljesen meg voltam arról győződve, hogy aki túl sokat hízik, az csak akaratgyenge, és állandóan tesped és nasizik. Hát bagy barom voltam, a fagyi visszanyalt:
ezen a héten 4 kiló feljött rám a semmiből! Nem mozgok kevesebbet, nem eszek többet. Mi a túrótól akkor? Nééégy kilóóó??? 4 nap alatt???
Szóval most visszavettem a lendületből, és lapítok, mint az a bizonyos a gazban, amikor megkérdik, hogy mennyit híztam. Igaz, hogy a 6 kiló önmagában nem olyan extrém durva, na de hogy ebből 4 kiló 4 nap alatt jöjjön fel...!
És ha ez így megy tovább, akkor mekkora leszek??
Csajok, tapasztalatok, tippek?
Köszi!
Köszi a válaszokat!
Nem vizesedek hál'Isten.
8 kiló plusszal de boldogan kiegyeznék...
A doki engem is lehurrogott, de a héten megyek uh-ra, és biztos vállon vereget. Ennek a négy kilónak csak ő örül.
Off: török kávét szerintetek ihatok? Semmilyen más kávét nem bírok meginni.
A hirtelen súlygyarapodás nem feltétlenül jó jel, nézesd meg magad. Anyagcserezavar is állhat a hátterében.
Nem a négy kg a gond, hanem az, hogy ilyen extrém rövid idő alatt ugrott fel.
Hajrá nekünk! :D
Köszi a választ, igyekszem én is hozzád hasonlóan megfékezni a szénhidrátokat. Bár bakker, azok a legjobbak: ropogós friss fehérkenyér, egy tábla Milkával leöblítve... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!