6 hónapos vagyok és eddig már 11 kg-ot híztam, félek, hogy nagyon sok lesz a végére. Hogyan, mikor, mit egyem? Ti mivel tartottátok kordában a súlyotokat?
Én is 6 hónapos vagyok eddig két kg híztam. Most már kezdek egyre éhesebb lenni. Lehet én sem csinálom jól, de én sokszor keveset eszek. Tízóraira gyümi vagy joghurt, uzsira szintén. De előfordul, hogy jó reggelet-et eszek ilyenkor.
Este is van, hogy inkább gyümi. Nem igazán nassolgatok, de nem mondom, hogy nem csúszik le egy rudi tízóraira vagy akármikor, vagy egy süti.
Arra figyelj, hogy mennyit eszel, és mikor. Este ne terheld meg a gyomrodat. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt. Szerencsénk van, mert szezonja volt és van. Sétálj is amennyit csak tudsz.
Remélem segítettem valamennyit!
Boldog babavárást!
Szia én a 28. hétig híztam 9 kilót és azóta egy dekát sem, nem bíztos hogy tovább fogsz hízni.
Boldog babavárást.
36 hkm
Elsővel 25 kilót híztam,sok volt a víz, sok le is ment. Másodjára 15kilót híztam, alig volt víz rajtam.
Én rengeteg gyümölcsöt ettem és végig aktív voltam mindkét gyerekkel. Nem ettem édességeket, sütit és ilyen felesleges dolgokat.
Elsővel még a levegőtől is híztam szerintem :) Ha mozogsz eleget, akkor nincs annyi hízás szerintem.
Sok hús és zöldség! Sok cukormentes folyadék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!