Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hónapos vagyok és eddig már...

6 hónapos vagyok és eddig már 11 kg-ot híztam, félek, hogy nagyon sok lesz a végére. Hogyan, mikor, mit egyem? Ti mivel tartottátok kordában a súlyotokat?

Figyelt kérdés
64 kg-ról indultam és most majdnem 75 kg vagyok, 168 cm magasan. Mennyi lenne a normális most és a végén?
2013. szept. 2. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is 6 hónapos vagyok eddig két kg híztam. Most már kezdek egyre éhesebb lenni. Lehet én sem csinálom jól, de én sokszor keveset eszek. Tízóraira gyümi vagy joghurt, uzsira szintén. De előfordul, hogy jó reggelet-et eszek ilyenkor.

Este is van, hogy inkább gyümi. Nem igazán nassolgatok, de nem mondom, hogy nem csúszik le egy rudi tízóraira vagy akármikor, vagy egy süti.

Arra figyelj, hogy mennyit eszel, és mikor. Este ne terheld meg a gyomrodat. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt. Szerencsénk van, mert szezonja volt és van. Sétálj is amennyit csak tudsz.

Remélem segítettem valamennyit!

Boldog babavárást!

2013. szept. 2. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából édeset nem eszem, mert egyáltalán nem kívánom. Kb. 3 óránként eszem valami keveset, ezért nem értem, valamit mégsem jól csinálok.
2013. szept. 2. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
én 32 hetes vagyok és 10 kilót híztam szóval ez egyénfüggő.ne parázzatok ezen a szülésnél úgy is lejön egy csomó felesleg és utána meg a baba úgy le fog foglalni hogy hamar visszanyered az alakod!!!!
2013. szept. 2. 10:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A védőnő is ezt mondta végülis, hogy ez egyénfüggő és az is lehet, hogy már kevés fog rám jönni. Csak voltam orvosnál pénteken és mikor az asszisztens megkérdezte hány kiló vagyok, csak hülledezett meg fejeket vágott a számra.
2013. szept. 2. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon hizékony vagyok...semmi cukros...minden light...és teljes kiőrlésű cuccok...33 hetes vok...kb 4_-5 kg hiztam...
2013. szept. 2. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia én a 28. hétig híztam 9 kilót és azóta egy dekát sem, nem bíztos hogy tovább fogsz hízni.

Boldog babavárást.

36 hkm

2013. szept. 3. 06:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Elsővel 25 kilót híztam,sok volt a víz, sok le is ment. Másodjára 15kilót híztam, alig volt víz rajtam.

Én rengeteg gyümölcsöt ettem és végig aktív voltam mindkét gyerekkel. Nem ettem édességeket, sütit és ilyen felesleges dolgokat.

Elsővel még a levegőtől is híztam szerintem :) Ha mozogsz eleget, akkor nincs annyi hízás szerintem.

Sok hús és zöldség! Sok cukormentes folyadék!

2013. szept. 3. 13:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kiderült, hogy az itthoni mérlegem, nem jól mér valami miatt (azóta már teljesen tönkre ment) és 2,5 kg-mal kevesebb vagyok. Ami így sem kevés, de azért...:) Megfogadom a tanácsaitokat!
2013. szept. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!