Eleve túlsúlyos kismamák hogyan tartjátok kordában a súlyotokat?
Én minden este szobabicikliztem, kb. 7 és fél hónapos koromig, utána már nem fértem oda a pocaktól:)
És nem ettem 6 után.
Úgy irigylem azokat, akik azt ehetnek, amit akarnak...
Szóval.
Reggeli: banánturmix lenmaggal, zabkorpával, natúr joghurttal, tejjel és jéggel vagy saját sütésű teljes kiőrlésű kenyér sonkával, sajttal, sok zöldséggel
Ebéd: az elmúlt hetekben Update-et rendeltünk, ha én főzök, akkor általában főzeléket készítek, amit saját anyagával sűrítek, vagy teljes kiőrlésű tészta paradicsomos alapú szószokkal, ilyesmik, csirkemell, párolt zöldséggel.
Vacsi: nagyon változó. ma este pl. Update kenyér házi kőrözöttel, tengernyi zöldséggel.
Uzsonna: tejeskávé vagy eper natúr joghurttal, édesítővel, házi túrókrém
Gyakran szoktam sütni Update Mastermix-szel gorfit, palacsintát, muffint, clafoutis-t, almás pitét.
Igazából terhesség alatt is a fentiek szerint ettem, de mozogni nem volt időm, elég sokáig voltam bent mindig az irodában :(
Az első babámmal én is 86 kilóval kezdtem és a végén 120 kilóval mentem szülni ,nameg jókora vérnyomással !
Egyszerűen úgy elszállt a súlyom ,hogy az kész ! A következő babámnál nem akarok így járni ,azért kérdezem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!