A 9ces cukor az nagyon magas? De ezt kordában tudom tartani ha diétázok, ugye?
Figyelt kérdés
Nagyon félek,hogy valami baja esik a babának.Vagy befektetnek kórházba,mert be küldhet,nem?2009. márc. 24. 14:12
1/4 anonim válasza:
Kicsikét magas, igen! Ezzel bizony kis diéta nagyon nem árt! Kordában tarthatod a cukrod, de oda kell figyelni! persze erről a diabetikus, vagy a védőnőd majd ad útmutatást! Persze megeshet, hogy befektetnek (bár ez helyenként változó), ha nem javul a helyzet. De majd a doki elmondja, hogy mi a teendő!
2/4 anonim válasza:
szia, ne ijedj meg, magas, de diétával kordában tudod tartani, ha nem elég akkor kapsz inzulint,
ha betartod a diétát és jársz ellenőrzésre nem lesz baja egyikőtöknek sem, a kórházba csak ezért nem szoktak befektetni, max. időnként ellenőrzés céljából.
Nekem is volt terhességi cukorbetegségem és mindketten egészségesek vagyunk, annyi még hogy ebbe az esetbe ne szokták engedni a túlhordást
3/4 anonim válasza:
Szia!Én is először nagyon megijedtem,mert 8 fölött volt a cukrom.Azóta már többször voltam dokinál,(kéthetente járok)és betartom a diétát,és nem is ment fel a cukrom.Szerintem is diétával rendbe lehet hozni.Most vagyok 36 hetes,és remélem maradnak nekem is ilyen eredményeim.Nagyon boldog babavárást.!
4/4 anonim válasza:
Szia!Nem kell megijedni,mert annál rosszabb.Diétával szépen rendben lehet tartani.Étkezzél napjában többször keveset.Akármit ehetsz,de ne nagy mennyiségben.Csökkentsd a szénhidrátbevitelt.A lényeg,mindig 10 alatt maradjon,akkor nem lesz baj.Ha bővebben szeretnél valamit tudni,irhatsz priviben is!Van tapasztalatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!