Ha valakinek az első terhessége nagyon problémás volt, terhességi cukor meg magas vérnyomás, vizesedés. Akkor a második terhességénél is számolnia kell ezekkel a problémákkal?
Szerintem ez változó.
Nekem az első terhességem inzulinos volt a cukrom miatt, amásodiknál nem volt semmi baj a cukrommal. Viszont az elsőnél a vérnyomásom inkább mindig nagyon alacsony volt, a másodikkal meg kicsit magas, de nem vészesen.
Nővéremnek viszont az első babánál csak az utolsó hónapban volt gond a magas vérnyomás, a másodiknál már a harmadik hónapban elkezdett vizesedni, 200/140 volt a vérnyomása. Be kellett feküdnie, így is a 32. héten császár lett a vége. Nem is szeretne több gyereket, mert ha megint ilyen lesz ( a doki szerint nem törvényszerű), akkor mi lesz addig a 2 naggyal?
Nekem az első olyan problémás volt, hogy már 24 hetesen beindult a szülés, de szerencsére "megállították", igaz így is koraszülés lett.A másodiknál toxémiám volt.
A mostanitól már előre félek:(
Most várom első babámat, és sajna nem igen van nyugodt időszakom...Erősen ingadozó vérnyomás átlagnál is nagyobb szívverés(130-140/perc), görcsölésekre 2 gyógyszer, állandó hüvelygyulladás és már megkezdődtek a méh összehuzódásaim...szal arra is dilibogyó:S
Én tuti nem fogok szülni többet csak bírja ki a pici babám, és egi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!