Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam UH-on ( 6 hetes...

LN09 kérdése:

Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?

Figyelt kérdés

Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?

Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?

2009. nov. 11. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

Babakocsi megvan, mást még nem vettünk. ruhákkal, nem igazán foglalkoztam, majd ráhagyom a nagyszülőkre. A Brendonban van hordozó újszülötteknek 8e valahányszáz ft.

Merre laktok, van a közelben?

Mi nem igazán kapunk dolgokat, mert a környezetünkben nem sok baba van még. Fürdőkádat viszont ad egyik barántőm, 25e ft-ért vették!!!! :)) Viszont, anyuéknál még megvan, a régi kiskádunk - lehet, hogy csak azért is azt fogom használni. Ha már én és tesóm, plusz az ő gyerekei abban fürdőztek újszülöttként, miért törjem meg a sort? Nemde? :)

Ha újszülött kerül egy házba, az ismerősök fellelkesednek és ha mást nem, ruhákat biztosan elő tudnak túrni. Én erre apellálok! :)

Mi is átalakítunk, épp ez volt a téma tegnap, hogy mikor álljunk neki, de nem jutottunk semmire. Lakásban, vagy kertesben laktok?

Mivel foglalkoztál? Hol dolgoztál - mármint milyen jellegű munka volt?

2010. febr. 8. 12:43
 62/68 anonim ***** válasza:
Megírom majd az én eredményeimet, hátha okosabbak leszünk belőle, de írj privátot, folytassuk inkább onnan. Ha Neked megfelel...
2010. febr. 8. 12:47
 63/68 anonim ***** válasza:

Jaj de káááááááááár...........szerettelek Titeket olvasni. :-)

Kedves Kérdező! Kérlek azért időnként ide is írd, hogy hogy vagytok.

Sok jót kívánok Nektek és a Babáitoknak.

Üdv: 33 hetes kismama

2010. febr. 8. 15:07
 64/68 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Hogy vagytok? Lusta voltam számolgatni, de azt hiszem talán már meg is szültél.

Ha lesz pici időd, mesélj, hogy alakultak a dolgok.

Üdv: az akkoriban 33 hetes kismama, aki ma már egy 3,5 hónapos pici lány anyukája

2010. júl. 12. 18:53
 65/68 A kérdező kommentje:

Szia!

27 hetesen ( 04. hóban ) megszültem. Kaptam egy preeclampsiat, bekerültem kórházba, rá 4 napra megszültem. Sajnos a babák meghaltak 2 nap ill. 2 hét után. Majdnem meghaltam szüléskor, 2 hónap kellett, hogy nagyjából felépüljek. Pisilni nem tudtam szülés után, volt hogy 3 L pisit csapoltak le. Kb. 3 hét után rendeződött.

Mindenki azt mondja, hogy "jaj ne aggódj lesz majd másik baba" Igen, lehet, bár ki tudja, hiszen ők is gyógyszerrel és szurival fogantak... De az senkinek nem jut eszébe, hogy miken mentünk át, és az a két baba soha nem lesz már...

Tegnap óta ismét dolgozok, elég nehezen megy még, de hát ugye ez senkit nem érdekel... Egyik munkatársam reggel megkérkérdezte, hogy hogy dologozok már, miért nem vagyok otthon a babával. Mondom eleve 2 baba, és nem élnek. A nyomát se mutatta együtt érzésnek. Elkezdett beszélni arról, hogy pár napja lett nagymama.

Szóval tele a ... az emberekkel.

Azért nagyon köszönöm az érdeklődést! És talán a hónapban, jövő hónapban összejön, ha mégsem, akkor sem adjuk fel. A nődoki azt mondta ahogy lelkileg helyre jövök próbálkozzunk. SOHA NEM LEHET HELYREJÖNNI!!! De talán egy újabb, problémamentes terhesség jót tenne a lelkemnek és talán a tomboló hormonok miattössze is jönne. Bár félek, hogy császár után 3-4 hónappal még korai lenne, de ha nem használom ki a lehetőséget, talán sosem leszek ismét terhes.

2010. júl. 13. 19:46
 66/68 anonim ***** válasza:

Szívből sajnálom, ami Veletek történt.

Nagyon megrendített, amit írtál.

Amióta feltetted a kérdésed, mindig sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled, de igazából még csak most jutottam el odáig, hogy érdeklődjek.

Nem is tudom mit mondhatnék.

Ne agyalj olyanokon, hogy nem lesz babátok. Biztosan lesz.

Ez egy nagy próbatétel Neked és a Párodnak, de helyre kell jönnötök lelkileg. Annak, hogy elvesztetted a Kisbabáidat biztosan oka van. Bár ezt leírni nagyon könnyű, valójában el sem tudom képzelni min mehettél keresztül.

Mindenesetre erős vagy, és jó úton haladsz a felépüléshez.

Meglátod hamarosan újra próbálkozhattok, csak helyre kell jönnöd testileg-lelkileg, hogy újra készen állj egy terhességre.

Nem írtad, de gondolom halálra gyötröd, és vádolod magad, hogy talán másképp is alakulhatott volna, ha az elején a két babát nem veszik el.

Ebben is meg szeretnélek erősíteni, hogy jól döntöttél. És valószínűleg az afp-d sem volt ok nélkül ennyire magas, nem Te vagy a hibás, hanem az élet ilyen baromi kegyetlen.

Ha nem veszed tolakodásnak, néha-néha azért érdeklődnék.

Nagyon vigyázz magadra és fel a fejjel.

Csak előre nézz és a jövőre gondolj.

2010. júl. 15. 16:59
 67/68 A kérdező kommentje:

Szia!

Dehogy veszem tolakodásnak! Nagyon örülök, hogy van akit érdekel, hogyan alakul a sorsunk.

Igen, nagyon sokszor elgondolkodom, hogy mi lett volna ha nem megyek stimulációra, hanem várok még 1-2 hónapot... De ez van! Nehéz feldolgozni, sőt, talán nem is lehet. Minden esetre tanulságos volt!

Ha lesz egyszer valaha babám, tutira akkora szeretetet fog kapni, mint ha 4 lenne!!! Ha minden jól alakul szept. október körül ismét próbálkozunk, akkorra eltelik fél év...

Nagyon remélem nem kell sokat várnunk rá :)

2010. júl. 16. 18:56
 68/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van Veled kérdező?

Lehet tudni Rólad valamit?

Most találtam meg a kérdést és nagyon megrendített a történeted.

Remélem jól vagy:-)

2012. jún. 7. 10:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!