Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam UH-on ( 6 hetes...

LN09 kérdése:

Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?

Figyelt kérdés

Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?

Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?

2009. nov. 11. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
Szia, én azt tanácsolom, hogy ne tégy semmit, bízd a természetre a dolgot, ha 4en akarnak jönni, 4et fogadj, nem is tudod (még), hogy mennyire fogod a többit bánni... egyébként is, egy életen át bánhatod ha rossz döntést hozol...
2009. nov. 11. 14:07
 12/68 A kérdező kommentje:

De 4-et nem tudok kihordani és felnevelni sem.

Azért gondolj bele, 4 gyerek!!! A másik pedig, hogy tuti bajuk lenne, hiszem nem fejlődnek ugyanúgy.

2009. nov. 11. 14:14
 13/68 anonim ***** válasza:

Én lombikos vagyok,és 3 babát várok.Nem mertük bevállalni a csökkentő műtétet,pedig elég lett volna kettő is.Féltem a kockázattól.Szinte egyformán fejlődnek,és nagyon várja Őket az egész család.

18,hetes km.

2009. nov. 11. 14:52
 14/68 anonim ***** válasza:

Természetesen ki lehet hordani 4 babát.

Redukciót is lehet csinálni, ekkor "megölnek" közülük 1-2-3 darabot. Ha egyet hagyatsz meg, lehet, hogy ő is meghal és nem lesz egy babád sem...

2009. nov. 11. 15:03
 15/68 anonim ***** válasza:

Regen ide irt egy kismama aki 4 babat vart. O kettot vallat be a negybol. A doki azt mondta, hogy tobb mint valoszinu egy nem is lenne egeszseges es 3-at nem mertek bevallani. Na mindjart elokeresem neked mert en vagyok az aki feltette a kerdest, hogy mi van vele:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2009. nov. 11. 15:30
 16/68 A kérdező kommentje:

Tudom olvastam a történetet.

Akkor nem tudom mi lesz. 2 gyereket nem tudunk bevállalni.

Még jó, hogy két hete a doki azt mondta UH elött, hogy tuti nem lehetek terhes, az csoda lenne. Tessék...

2009. nov. 11. 16:58
 17/68 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van! Nem hordhatsz ki 4 babát még 3 is sok. Szerintem jól teszed, hogy az eszedre hallgatsz, 2 baba reális. Komoly életveszélyes állapot is kialakulhat 4 babával a pocidban, az orvos sem viccből mondja, hogy ez sok. Különben nagyon szomorú dolgok ezek de tényleg nem jó senkinek 4 baba! Nekik sem mert tényleg akár betegek is lehetnek emiatt és a családodnak sem. Nekem csak 1 babám van és nagyon tisztelem a szomszéd anyukát aki 2 kicsivel van otthon. Nem is értem, hogy bírja. 9 hónapos a babám, azóta nem aludtam még át egyetlen éjszakát sem, van amikor 5x-6x kelek hozzá.
2009. nov. 11. 17:04
 18/68 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

2 babát sem akarsz vállalni? Anyagilag már nem sokat számít csak fizikálisan sok de szerintem biztos meg lehet szokni. Nekem is lesz még 1 pedig mondom és is rosszul vagyok már most, hogy mit csinálok majd 2 gyerekkel egyedül.

2009. nov. 11. 17:06
 19/68 A kérdező kommentje:

Egyedül nevelsz két babát? Nagyon sok sikert és örömöt! Tisztellek érte!

Még nem tudom mi lesz. Egy baba mellett vagyunk jelenleg.

Azt mondták injekciót adnak a babáknak a hasamon keresztűl és ugy... Na, nem írom le, mert szörnyű.

Ezért bízom picit abban, hogy ha nem bolygatja meg a doki a babákat akkor annak az egynek is van esélye.

2009. nov. 11. 19:46
 20/68 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ha valaki ennyire akart gyereket, hogy kezelték is, az miért mondja, hogy "Köszönöm, egy elég lesz!"... Ha annak az egynek valami baja lenne, akár a terhesség alatt, akár később, meg tudnád bocsájtani magadnak???

Nem is merem azt mondani, hogy vállalj be 3-at vagy 4-et, de azért kettőt minimum meg kéne tartani, nem gondolod?!

2009. nov. 12. 11:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!