Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?
Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?
Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?
De 4-et nem tudok kihordani és felnevelni sem.
Azért gondolj bele, 4 gyerek!!! A másik pedig, hogy tuti bajuk lenne, hiszem nem fejlődnek ugyanúgy.
Én lombikos vagyok,és 3 babát várok.Nem mertük bevállalni a csökkentő műtétet,pedig elég lett volna kettő is.Féltem a kockázattól.Szinte egyformán fejlődnek,és nagyon várja Őket az egész család.
18,hetes km.
Természetesen ki lehet hordani 4 babát.
Redukciót is lehet csinálni, ekkor "megölnek" közülük 1-2-3 darabot. Ha egyet hagyatsz meg, lehet, hogy ő is meghal és nem lesz egy babád sem...
Regen ide irt egy kismama aki 4 babat vart. O kettot vallat be a negybol. A doki azt mondta, hogy tobb mint valoszinu egy nem is lenne egeszseges es 3-at nem mertek bevallani. Na mindjart elokeresem neked mert en vagyok az aki feltette a kerdest, hogy mi van vele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Tudom olvastam a történetet.
Akkor nem tudom mi lesz. 2 gyereket nem tudunk bevállalni.
Még jó, hogy két hete a doki azt mondta UH elött, hogy tuti nem lehetek terhes, az csoda lenne. Tessék...
Előző vagyok.
2 babát sem akarsz vállalni? Anyagilag már nem sokat számít csak fizikálisan sok de szerintem biztos meg lehet szokni. Nekem is lesz még 1 pedig mondom és is rosszul vagyok már most, hogy mit csinálok majd 2 gyerekkel egyedül.
Egyedül nevelsz két babát? Nagyon sok sikert és örömöt! Tisztellek érte!
Még nem tudom mi lesz. Egy baba mellett vagyunk jelenleg.
Azt mondták injekciót adnak a babáknak a hasamon keresztűl és ugy... Na, nem írom le, mert szörnyű.
Ezért bízom picit abban, hogy ha nem bolygatja meg a doki a babákat akkor annak az egynek is van esélye.
Nem értem, hogy ha valaki ennyire akart gyereket, hogy kezelték is, az miért mondja, hogy "Köszönöm, egy elég lesz!"... Ha annak az egynek valami baja lenne, akár a terhesség alatt, akár később, meg tudnád bocsájtani magadnak???
Nem is merem azt mondani, hogy vállalj be 3-at vagy 4-et, de azért kettőt minimum meg kéne tartani, nem gondolod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!