Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam UH-on ( 6 hetes...

LN09 kérdése:

Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?

Figyelt kérdés

Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?

Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?

2009. nov. 11. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

és ez mivel jár / járhat?

üdv, a szintén ikres

2010. jan. 15. 13:22
 52/68 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta a doki "Reméljük legalább 1 baba megmarad"

Mivel jár? Nem tudom. Annyit vettem észre, hogy nem nő a hasam. De az sem biztos, hogy ettől. A méhnek az a dolga, hogy ilyenkor nőljön. Gondolom ahogy fejlődnek a babák, a méh is tágul.

Talán azt értette a doki ez alatt, hogy kicsi méhem, hogy kevés a babáknak a hely és ahogy nőnek kettőnek már kevés lesz, ezért lehet egyik baba elnyomja a másikat. GONDOLOM...

Elég tapasztalt doki mondta, biztos hülyeséget nem mondott, de azért beparáztam.

2010. jan. 15. 20:28
 53/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok? Volt mostanában vizsgálat?

üdv, sz. ikres

2010. febr. 2. 19:23
 54/68 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönjük, megvagyunk. Pocim növöget, bár nem olyan nagy, a babák is nőnek.

Az egyik baba combcsontja rövidebb mint elvileg kéne lennie. Remélem csak azért merthogy ikrekről van szó, és nem azért mert baj van.

Hétfőn megyek orvoshoz, remélhetőleg már a nemüket is meg tudja mondani a doki!

Kicsit aggódom, mert egyik ismim tegnap "szült" meg. 30 hetes volt, és ki kellett szedni a babákat, mert már nem fértek el.

Olvasom itt, hogy sokan meg tudják mondani, hogy amikor mozog a baba és kinyomja magát, akkor tudja a kismama, hogy épp milyét dugja ki. Te is meg tudtad állapitani? Ma nagyon elevenek voltak, egyzser a bal, utána a jobb oldalaon hullámzott a pocim :)

2010. febr. 2. 22:45
 55/68 A kérdező kommentje:
Nem írtam, de 18+3 hetesek vagyunk :)
2010. febr. 2. 22:45
 56/68 anonim ***** válasza:

én 17+3 napos vagyok, konkrétan nem is tudom megmondani, hogy a babákat érzem-e. Valami van, ami érdekes, kaparászásnak mondanám, de nem merménk megesküdni arra, hogy ők.

Mikor mérték őket? A 12. hetin - ott mondták, hogy rövidebb a combcsont az egyiknél?

Nekünk az egyik tutira lány!!! :) Most a férjem bizakodik, hogy a másik kukis legyen. ...én meg hogy minden rendben legyen.

Dolgozol még?

2010. febr. 3. 18:12
 57/68 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem, 17 hetes Uh-on mondták. Nekem két hetente kell menni Uh-ra. elvileg jövő hét hétfőn ha megyek akkor csinálja a 18. heti esedékes Uh-ot. Kaptam levelet is, hogy kész az AFP eredményem, és keressem fel a genetikai tanácsadót, mert magas lett... Mondjuk nem lep meg, a doki mondta hogy a redukció, meg az ikerterhesség miatt magas lesz.

Én már biztosra érzem őket, olyan vicces amikor elkezdenek forgolódni, és hol itt hol ott dudorodik a hasam :) Mondjuk ma még annyira nem fötörtek, lusták :)

Igazából nekem is mindegy lenne, mik lesznek, de férjem egy vegyes párosnak örülne a legjobban :) Én inkább két lánynak, de mondom mindegy, csak már minden rendben legyen.

Honnan tudod, hogy az egyik lány?

Remélem hétfőn már kiderül mik lesznek, múltkor nem tudta megmondani a doki.

Én már 5 hetes korom óta nem dolgozom, de nem is bánom. Olyan a munkaköröm, hogy jobb is. Kicsit uncsi sokszor itthon, pláne igy télen, de inkább... Te?

2010. febr. 3. 22:21
 58/68 anonim ***** válasza:

én itthonról dolgozgatom, néha azért jövök-megyek munka miatt. Fura leállni, de muszáj!

Vásárolgattál már?

Van azóta valami eredményed?

2010. febr. 8. 09:32
 59/68 A kérdező kommentje:

Szia!

Holnap megyünk dokihoz. Ma akartunk, de nem jött össze. Hírem az van! Készen lett az AFP-m! A doki mondta, hogy magas lett, de ez már túlzottan magas!

AFP: 249.42, 10.51 MOM.

Nem tudom ikrek esetében ez mennyire mérvadó, vagy hogy kell-e ezt még osztani, de minden esetre nagyon magas.

Most megint van min aggódnóm... Vajon miért ilyen magas??? Azért mert ikrek, és volt két redukcióm, vagy azért mert a labor elszámolta, vagy azért mert amúgy is egy megbízhatatlan, felesleges vizsgálat, vagy mert baj van???

Eddig minden rendben volt. A 12. heti Uh-on és vérvételen minden neg. volt. Szóval nem értem.

Neked is magas volt az AFP-d?

2010. febr. 8. 11:51
 60/68 A kérdező kommentje:

Nem vásárolgattam még, vagyis pár babaruhát turkáltam, de konkrétan nem vettem még komolyabban semmit. Kiságyat kapunk kettőt, ruhákat is.

Babakocsit nem is tudom érdemes-e vennünk... Egyedül nem nagyon fogunk kimozdulni, mert nem is nagyon tudunk. Hordozót már néztem neten használtat, mert újonnan marha drága, bár van aki a használtért is elkért 10-20 ezret. Egyedül szopipárnát vettem mert aludni azt nagyon nem tudok, ezzel pedig elég kényelmes, napközben is jó rajta feküdni.

A nagyobb bevásárlást tavasszal szeretnénk megejteni, mert ha most megveszünk mindent nem tudjuk hova tenni. Tavasszal kifestjük és átrendezzük a hálót, akkor már be is lehet oda pakolni mindent.

Tegnap néztem kádat, ami egyben pelenkázó is. Használtan sem olcsó, de még olcsóbb mint újonnan. Borzalmas mi pénzt elékérnek!

Te vásárolgatsz?

2010. febr. 8. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!