Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?
Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?
Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?
Azt szeretném kérdezni, hogy 14 mm-esek a babák, vagy a petezsákok? Mert megnéztem egy kalkulátorban, és 6 hét 2 naposan ekkora a petezsák mérete,és 6 mm a baba, és 7 hét 5 naposan lesz ekkora maga a baba.
Mert ha a petezsákok ekkorák, akkor van esély, hogy nem mindegyikben fog fejlődni a baba.
Ha meg a bébik ekkorák, akkor lehet, hogy már tényleg idősebb terhes vagy 1-1,5 héttel, és akkor meg egészségesen fejlődnek, mert szép egyformák.
Szia!
Tudni valamit? voltál ultrahangon azóta?
- én az vagyok, aki az írta, hogy "veled vagyok"! :)
Szia!
Nem voltam, majd jövő héten szerdán megyek. De köszi a kérdést :)
Akkor majd megírom mi lett.
Szia!
Hogyan tovább? Elvesznek belőle?
ha már nincs kedved ide írni, írj privátot! Nagyon érdekel, mi lesz veled ill. veletek!
KITARTÁS!!!
Szia
Hogy vagy? Mikor lesz a redukció?
Szia!
Kedden fekszem be a klinikára. Hétfőn csináltak vércsoport meghatározást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!