Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?
Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?
Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?
Szió!
Kérlek ide írj, hogy hogy vagytok, mi lett veletek, mert engem is nagyon érdekel............folyamatosan visszanézek Rád.
Ha jól számolom, akkor lassan már túl vagytok a dolgon, bár pontos napot nem írtál.
Jelentkezz,amint tudsz.
Szerdán csinálták a beavatkozást, tegnap jöttem haza. Nagyon fájt, sajnos 3x kellett bökni, és még így is turkáltak rendesen, de ez semmi ahhoz képest, ami a lelki oldalát érinti. Nem részletezem, borzalmas... Egy életre megnyomorodtam tőle.
Eddig minden rendben, a két baba jól van. Egy hét múlva kell mennem kontrollra.
Köszönöm, hogy írtál.
Örülök, hogy túl vagy már ezen az egészen.
Elfelejteni sosem fogod az elvesztett babáidat, de most már próbálj csak a két kis Angyalkára figyelni. Egy testileg-lelkileg ép, boldog anyukára van most szükségük.
Én úgy gondolom, hogy az életben mindennek megvan az oka.
A jó Isten valamiért adott neked 4 Babát, amiből kettőt valamiért visszahívott magához. Ezekre okot igazából úgyse fogsz soha találni, talán csak egy próbatétel volt számodra. Gondolj arra, hogy ők fentről vigyáznak majd a testvérkéikre, mert én hiszek abban, hogy ikreknél működik az a bizonyos különleges kötelék.
Fel a fejjel, és boldogan várd a két kis Pocaklakóddal az ünnepeket.
Sok jót, és boldogságot kívánok Nektek.
Üdv: 26 hetes km
Köszönöm, nektek is kellemes ünnepeket!
Én is bízom benne, hogy segítik egymást. Hiszem 11 hétig együtt voltak, biztos volt kötelék köztük, és végülis ők még ott vannak...
Szia!
Hogy vagytok? Volt az utolsó leveled óta uh? Jelentkezz néha!!!
Sziasztok!
Köszönjük, jól vagyunk. Hétfőn voltunk UH-on. Ma töljük a 14. hetet. Az egyik baba picit kisebb, és kevesebb magzatvize van, a másik nagyon jól elvan :)
Aggódok a kisebbik babáért! Remélem nem lesz gond!
Sziasztok!
Voltunk UH-on, utolérte magát a kisebbik baba, már úszkál a magzatvízben :)
Viszont a terhesgondozó orvos azt mondta, hogy kisebb méhem mint kellene :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!