Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam UH-on ( 6 hetes...

LN09 kérdése:

Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?

Figyelt kérdés

Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?

Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?

2009. nov. 11. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:

Szió!

Kérlek ide írj, hogy hogy vagytok, mi lett veletek, mert engem is nagyon érdekel............folyamatosan visszanézek Rád.

Ha jól számolom, akkor lassan már túl vagytok a dolgon, bár pontos napot nem írtál.

Jelentkezz,amint tudsz.

2009. dec. 17. 08:11
 42/68 A kérdező kommentje:

Szerdán csinálták a beavatkozást, tegnap jöttem haza. Nagyon fájt, sajnos 3x kellett bökni, és még így is turkáltak rendesen, de ez semmi ahhoz képest, ami a lelki oldalát érinti. Nem részletezem, borzalmas... Egy életre megnyomorodtam tőle.

Eddig minden rendben, a két baba jól van. Egy hét múlva kell mennem kontrollra.

2009. dec. 19. 21:58
 43/68 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy írtál.

Örülök, hogy túl vagy már ezen az egészen.

Elfelejteni sosem fogod az elvesztett babáidat, de most már próbálj csak a két kis Angyalkára figyelni. Egy testileg-lelkileg ép, boldog anyukára van most szükségük.

Én úgy gondolom, hogy az életben mindennek megvan az oka.

A jó Isten valamiért adott neked 4 Babát, amiből kettőt valamiért visszahívott magához. Ezekre okot igazából úgyse fogsz soha találni, talán csak egy próbatétel volt számodra. Gondolj arra, hogy ők fentről vigyáznak majd a testvérkéikre, mert én hiszek abban, hogy ikreknél működik az a bizonyos különleges kötelék.

Fel a fejjel, és boldogan várd a két kis Pocaklakóddal az ünnepeket.

Sok jót, és boldogságot kívánok Nektek.

Üdv: 26 hetes km

2009. dec. 20. 08:48
 44/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nektek is kellemes ünnepeket!

Én is bízom benne, hogy segítik egymást. Hiszem 11 hétig együtt voltak, biztos volt kötelék köztük, és végülis ők még ott vannak...

2009. dec. 20. 15:40
 45/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok? Volt az utolsó leveled óta uh? Jelentkezz néha!!!

2010. jan. 2. 10:41
 46/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönjük, jól vagyunk. Hétfőn voltunk UH-on. Ma töljük a 14. hetet. Az egyik baba picit kisebb, és kevesebb magzatvize van, a másik nagyon jól elvan :)

Aggódok a kisebbik babáért! Remélem nem lesz gond!

2010. jan. 2. 11:26
 47/68 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, rendben lesz mindkét Csöppséged! Vigyázz magatokra nagyon, és jó egészséget kívánok Nektek, és időnként jelezd, hogy hogy vagytok.
2010. jan. 4. 20:19
 48/68 anonim ***** válasza:
egyébként én is ikres vagyok. Ha találsz majd valami jó fajta babakocsit, szólj, mert én már feladtam a keresgélést! :)
2010. jan. 5. 18:34
 49/68 A kérdező kommentje:
Én még nem keresgéltem :) Még korai lenne :) Szerintem neten nézz körül ( ha nem néztél eddig ). Ismerősőm ott talált egymás mellettit, 25 ezer ft.-ért.
2010. jan. 5. 21:28
 50/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltunk UH-on, utolérte magát a kisebbik baba, már úszkál a magzatvízben :)

Viszont a terhesgondozó orvos azt mondta, hogy kisebb méhem mint kellene :(

2010. jan. 13. 14:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!