Ma voltam UH-on ( 6 hetes vagyok ) és döbbenten figyeltem a monitort.1.2.3.4. baba. Lehet, hogy 12. hétig felszívódnak?
Mindegyik baba ugyanakkora,14 mm-esek. Tudom, hogy másnak áldás lenne 4 baba, pláne akinek nehezen jön össze, köztük nekem is nehezen jött össze, de sajnos nem tudom vállalni a kihordást, a felnevelést pláne. A doki azt mondta, hogy 12. hétig el kell döntenem mi legyen. Én 1 babát szeretnék megtartani, de ugye melyiket, amikor mind a 4 egyforma nagy?
Az a vicc a dologban, hogy 2 hete még egy 3 mm-es 1 db foltot látott. Lehetséges, hogy két hétre rá meg 4-en vannak? A másik dolog pedig: lehetséges, hogy elmenjenek maguktól a babákból, hogy ne kelljen onnan orvosnak elvenni őket?
Hát, nekem is ezen járt az eszem ma, az ikreim ellátása közben, hogy ha inszemre mentél, akkor elmondták, hogy valószínűbb az ikerterhesség.
Te meg CSAKIS 1 babát vagy hajlandó vállalni. Nem értelek. Akkor ne vállaltad volna az inszemet és menjen az örökbefogadás, vagy nem is tudom. Volt időd arra edzeni magadat, hogy többen lesznek.
Ha 2 lett volna, akkor is elveteted az egyiket?
Kérdezd meg a dokit az esélyekről, de én arra emlékszem, hogy ha a 4-ből hármat elvetetsz, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy az az 1 sikeresen túlél mindent és egészségesen megszületik. Én legalább 2-t hagynék. De hát ez a te döntésed és a következményeket is te viseled természetesen.
Úristen, ha valakit stimulálnak akkor mindjárt lombikra meg inszemre kell gondolni?
Nem, nem inszemmel lett 4 gyerekem.
Gondolom ti is bevállalnátok a mai világban 4 gyereket! Hát akkor rajta!
Ha segíteni nem tudtok, negatív kommenteket se írjatok!
Épp elég nehéz nekem, nem kell, hogy még ilyenek legyetek.
És nem mondott a doki egy büdös szót sem arról hogy 4-en is lehetnek. Elmeséltem neki, hogy babát szeretnék, írt fel szurit meg gyógyszert és próbálkozzunk. Ha terhes leszek menjek vissza. Na bumm!
Az örökbefogadás meg nem úgy megy!
Ha nem tudod a mentét akkor inkább ne írj! Köszi!
Gondolom te szívesen örökbefogadnál babát. Én tudom a menetét és ismerősőm is örökbefogadott, de mi a garancia, hogy egészséges?
Elnézést, hogy hozzászóltam, többet nem fog előfordulni. Azt hittem, véleményekre vagy kíváncsi, tudod azért szoktak itt kérdezni emberek...
Tudod, nekem lombikkal van 3 babám. Nagyjából sejtem, mi a szitu. De ezek szerint fogalmam sincs róla. Bocsánatot kérek.
Szép napot neked is.
Akkor meg minek kell mindjárt lehordani, hogy tudhatnám, hogy működik az inszem és mi az, hogy nem tudom, hogy ikerterhességgel jár??? Elöbb talán kérdezni kéne, nem lehoradni, nem gondolod???
Mindegy...
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz döntés előtt vagy. Egy biztos, több cikket is olvastam ikres terhességről és hát van bőven rizikó kettősnél is, nemhogy hármasnál. Aki írta, hgoy hármas ikeret vár / vagy már megvannak, gratulálok, ha minden simán megy majd vagy / ment. De azért ennyire nem egyszerű a képlet mindenkinél. Meg a négy, 1el több, mint a három! Istenért, gondolkodjatok, egy nő, egy gyerekre van "beállítva", ha kettő jön, még megoldható, ...három már meggondolandó, de négy???
Felhúztam magam!
Kérdező! - én veled vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!