A hasam nem nőtt semmit a 16. héttől a 18. hétig. A baba azért nő?
Nekem a 23. hétig nem nőtt semmit a pocakom! A baba mégis nagyon jól fejlődött, valószínű még teljesen jól elfér odabent, nem kell neki nagyobb hely! Na de majd később...nekem a 30. hét körül nőtt óriásit a hasam. :)
A végére már majd elgurultam! :)
Ne aggódj, a baba biztos, hogy jól van!
Persze normális.
Még az elején vagy,ne is akard,hogy minden héten centiket nőjön a pocid,mert a végére úgy néznél ki ment egy hordó:-)
Nekem a huszadik hétig semmi hasam nem volt,utána kezdtem el gömbölyödni.Senki nem hitte el,hogy terhes vagyok,azt hitték,csak híztam egy kicsit.
Én tegnap megkérdeztem a páromtól, hogy szerinte is kisebb lett-e a pocakom, mert én úgy érzem... :)
Egyelőre olyan, mint a jóllakott óvodásé.
17+0 hetes kismami
akkor ezek szerint ez belefér. nekem is eddig "jóllakott óvodás". nem is szeretnék nagy hasat, inkább legyen formás, gömbölyű.
csak olyan fura mert 15. hétről a 16.-ra sokat nőtt, most meg szó szerint semmit. de a baba jól van, mert mozgolódik :) csak már minden hülyeségre gondolok, hogy biztos nem fejlődik úgy ahogy kéne, meg ilyenek.
persze, hogy nő:) Nekem szülésre is pici hasam maradt, az utolsó 2 hónapban semmit nem nőtt.
Boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!