Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnátok, ha megtudnáto...

Mit csinálnátok, ha megtudnátok megcsalt a parotok mikor ti babát vártok?

Figyelt kérdés
mert éppen feszültebb volt a légkör otthon....
2013. okt. 13. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltunk. Adtam neki még egy esélyt, mert úgy éreztem ln is hibás vagyok.

Aztán a baba születése után megint voltak gondok (semmi extra, csak a szokásos fáradtság, nemalvás), megint félrement. Hát köszönöm, nekem ez nem kell hogy mindig ha problémánk van akkor máshogy menjen szexelni.

2013. okt. 13. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Én sem gondolom úgy, hogy a legjobb mindenkinek a szakítás. Az biztos, hogy bennem egy világ dőlne össze.
2013. okt. 13. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktam válaszokat írni de úgy gondolom ezt meg kell írnom. Kapcsolatom volt egy nős férfival akinek 3 hónapos volt akkor a fia. Fülig beleszerettem első randevú alkalmával. akkor én még nem tudtam hogy családja vanmert azt mondta hogy nincsen senkije nem hogy feleség meg gyerek. nagyon boldog voltam vele. ugyan más városban laktunk de minden este telefonáltunk . volt egy furcsa érzésem és kicsit jobban utána néztem a dolgoknak, majd kiderült hogy családja van. egy világ omlott össze bennem, viszont reménytelenül szerelmes voltam, így tehát folytattam a viszonyt. addig fajultak a dolgok hogy munkahelyet váltottam és oda költöztem abba a városba ahol ő és családja lakik. mellékesen borzasztóan örült neki hogy a közelében vagyok. majd elkezdődött az igazán a kapcsolat. a férfi 30 éves volt a felesége 29 én meg akkoriban 21. annyi hazugság vett körül minket. munka után hozzám jött azt mondta otthon túlórázik. ha buliba ment a heverokkal hajnalba hozzám jött és még sorolhatnám.... a lényeg az hogy én mondtam neki hogy fejezzuk be mert nem bírtam már. és nem azért mert nem szerettem hanem mert nem voltam képes tovább csinálni, de ő folytatta volna. hiába mondják hogy adtak még egy esélyt és most minden happy. valóban úgy van ha egyszer képes rá máskor is megteszi. lehet hosszú évek múlva de megfogja. engem 1 év után ismét felkeresett. természetesen nem reagáltam neki. életem legnagyobb hibája volt hogy viszont folytattam vele!
2013. okt. 13. 15:08
 14/16 A kérdező kommentje:
hát az a lany tudott mindent es még ő kezdett ki vele... férjem se kutya, mert undorító modon belement :( ez van, majd túl leszunk rajta, ha igazán akarja..
2013. okt. 13. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon gondold át! Én bármennyire imádom a páromat, ha megcsalna azonnal kidobnám. Ha valaki egyszer félrelép, megteszi máskor is, csak jobban fog figyelni, nehogy kiderüljön :(
2013. okt. 14. 13:00
 16/16 A kérdező kommentje:
bár ez se derült volna ki akkor meglenne az illúzió
2013. okt. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!