Valakit megcsalt a párja a terhessége alatt? Vagy volt róla sejtése?
Szerintem nem kell feltétlenül egyből rosszra gondolnod. A pasik néha tényleg tök fáradtak. Bár még olyankor is lehet tenni az ügy érdekében... :) Könnyen rávehetők a dolgokra! :)
De sok pasi tényleg félti a babát. Ezen se csodálkozz.
De ha félelmeid vannak, beszéld meg vele! AZ építi legjobban kettőtök kapcsolatát.
Hallottál a női megérzésről?
Viszont van valóban olyan aki félti a babát.De a párom csak az utolsó hónapban féltette.
Szerintem se gondolj rosszra. Én 14 hetes vagyok, az elején a doki nem javasolta a szexet, és most hogy lehetne, nekem nem volt jó, egy kicsit fáj, így nem eröltette. Nagyon megértő, félt engem és a babát is, és egyátalán nem érzem hogy baj lenne. Szerintem ne aggódj emiatt. Neki is hozzá kell szoknia a helyzethez, bár nem tudom hány hetes vagy. Amúgy meg máshogy is lehet kényeztetni egy pasit ;) Bár gondolom ezt nem kell leíni :)
Én álmodtam is azt hogy másik nővel van, és nagyon rossz volt, de minden nap érezteti hogy imád :)
Sok boldogságot kívánok! :)
sajnos igen :((((
de remélem, nálatok nem ez a helyzet :((((
Szia több barátnőm is mondta, hogy a férjük akkor kezdte a babát félteni, mikor már szemmel látható volt, vagyis mikor elkezdtek gömbölyödni.
Lehet, hogy nála is ez van? Van már pocakod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!