Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakit megcsalt a párja a...

Valakit megcsalt a párja a terhessége alatt? Vagy volt róla sejtése?

Figyelt kérdés
pár napja olyan furcsa a párom,visszautasitó,azt mondja félti a babát,meg engem,meg aztmondja fáradt.lehet csak én képzelem be magamnak?
2009. ápr. 8. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell feltétlenül egyből rosszra gondolnod. A pasik néha tényleg tök fáradtak. Bár még olyankor is lehet tenni az ügy érdekében... :) Könnyen rávehetők a dolgokra! :)

De sok pasi tényleg félti a babát. Ezen se csodálkozz.

De ha félelmeid vannak, beszéld meg vele! AZ építi legjobban kettőtök kapcsolatát.

2009. ápr. 8. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.Nálunk szinte az egész terhesség alatt nem volt semmi.Talán ha 4szer voltunk együtt a 9hónap alatt.Nagyon féltette a babát, főleg mivel elötte volt egy vetélésem.Vannak férfiak akiet zavarja, hogy "3an" vannak közben.De nálunk mióta megszületett a pici, és lehet, sokkal nagyobb az étvágya.Még nagyobb mint elötte. Szerintem ne aggódja.Ha úgy érzed lelkileg,és más téren minden rendben van akkor nem hiszem hogy meg csalna.
2009. ápr. 8. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2-ik vagyok! Már mint arrqa értettem a lehetet,hogy csak bemagyarázod, és lehet hogy tényleg csak fáradt, meg titeket félt.
2009. ápr. 8. 18:42
 4/11 A kérdező kommentje:
lehet tényleg csak képzelődöm....remélem...bár mikor rákérdezek,akkor mindig azt mondja,hogy ne nézzem ennyire szemétnek.remélem igazat mond.csak olyan furcsa.
2009. ápr. 8. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hallottál a női megérzésről?

Viszont van valóban olyan aki félti a babát.De a párom csak az utolsó hónapban féltette.

2009. ápr. 8. 18:46
 6/11 A kérdező kommentje:
hát igen a női megérzések.meg hát 19 hetes vagyok,és eddig nem volt ilyen gond.
2009. ápr. 8. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se gondolj rosszra. Én 14 hetes vagyok, az elején a doki nem javasolta a szexet, és most hogy lehetne, nekem nem volt jó, egy kicsit fáj, így nem eröltette. Nagyon megértő, félt engem és a babát is, és egyátalán nem érzem hogy baj lenne. Szerintem ne aggódj emiatt. Neki is hozzá kell szoknia a helyzethez, bár nem tudom hány hetes vagy. Amúgy meg máshogy is lehet kényeztetni egy pasit ;) Bár gondolom ezt nem kell leíni :)

Én álmodtam is azt hogy másik nővel van, és nagyon rossz volt, de minden nap érezteti hogy imád :)

Sok boldogságot kívánok! :)

2009. ápr. 8. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:

sajnos igen :((((

de remélem, nálatok nem ez a helyzet :((((

2009. ápr. 8. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia több barátnőm is mondta, hogy a férjük akkor kezdte a babát félteni, mikor már szemmel látható volt, vagyis mikor elkezdtek gömbölyödni.

Lehet, hogy nála is ez van? Van már pocakod?

2009. ápr. 8. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
AZ ÉN PÁROM 1000% HOGY NEM CSAL MEG DE NEM IS SZERETKEZIK VELEM MERT FÉLTI A BABÁT!!!!! TÉNYLEG VANNAK ILYEN FÉLTŐS PASIK!!!! MEG MEGMONDTA, HOGY A BABÁT JOBBAN SZERETI MINT ENGEM!!!! NA???
2009. ápr. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!