Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandòs kismamik! Volt...

Várandòs kismamik! Volt akit megcsalt a férje, párja, csak azért mert nem szexeltek? Sztetek ez megbocsájthatò?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

ugye Veled nem ez történt ?

szerintem ez elég ronda dolog, én személy szerint nem bocsátanám meg.....

mondjuk az orális dolog nem tiltott, tehát azt azért próbáltam volna megadni...

2012. szept. 4. 15:45
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
Húú micsoda férfi az ilyen????!!!Szegénykém sajnálom hogy ezt kaptad tőle azért mert a gyermekét hordod a szíve alatt...nekem NEM megbocsájtható hisz aki egyszer az többször is,max csak a kifogás fog majd változni...
2012. szept. 4. 15:45
 3/23 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne kedvem, vagy eltiltanának a szextől akkor is kedveznék neki, bár az én férjem ez miatt tutti nem fordulna máshoz. Ha mégis, soha nem bocsájtanám meg neki, én több férfinak nem vagyok hajlandó elnézni a megcsalást. Szenvedtem már ilyenek miatt eleget.

9+3hkm

2012. szept. 4. 15:47
 4/23 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla, hogy megcsalt volna, pedig a második terhességem alatt nem sokat szexeltünk. Azt mondta, nem a szex tart minket össze, nem emiatt van velem, nem vagyunk állatok. Ezt a pár hónapot kibírja, hiszen nekem is sokat kell kibírnom a baba miatt.

Az én férjem ezt mondta. Én nem tudnám neki megbocsájtani, ha megcsalt volna,amíg a gyerekét várom.

2012. szept. 4. 15:47
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem bocsájtható meg.
2012. szept. 4. 15:48
 6/23 anonim ***** válasza:
Egy olyan férfi,aki szereti a párját és örömmel várják a babájukat ilyet nem tenne, még ha 9 hónapig nem lenne nővel akkor sem. Az ilyen férfi nemcsak terhesen csalná meg a párját.
2012. szept. 4. 15:49
 7/23 anonim ***** válasza:
na ne már. Nem, nem megbocsájtható. Azért pár hónapot bírjon már ki. Oké hogy mást is lehet csinálni nem csak konkrét aktust, na de az életben bármikor jöhet bármilyen baj, betegség akármi, akkor is első dolga lesz más nőhöz rohanni?? A várandóság alatt meg amúgy is szemét húzás. Hiszen a KÖZÖS gyereketeket várod...nagy paraszt aki ilyet csinál.
2012. szept. 4. 15:55
 8/23 A kérdező kommentje:
Azt mondja,h szeret, de iszonyatosan megbàntott. A szemembe is hazudott amikor ràkérdeztem. Fogalmam sincs,h mit tegyek, bizalmam az nincs màr felé. :(
2012. szept. 4. 15:59
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szexelhettünk,mert sokat görcsöltem és barnáztam is az elején. Most így a végére már kacérkodtam a gondolattal,de a párom kerek-perec megmondta,hogy ne haragudjak,de így nagy hassal nem tud rám úgy nézni. Sokszor mondta,hogy nehéz,mert ő is csak férfiból van,de kibírta. Én egyáltalán nem kívántam amúgy a szexet,se az orált,csak azért meg nem fogok neki állni,mert szegénynek milyen rossz. Majd szexelünk,ha a testem újra csak az enyém lesz és biztos vagyok benne,hogy ennyi hónap kihagyás után csak még jobb lesz újra egymásra találni. Én tudom,hogy nem csalna meg,de ha ezért megtette volna,mert ő kielégítetlen,az tuti,hogy kiadtam volna az útját,baba ide,vagy oda. Aki egyszer félrelép,az megteszi többször is,legalábbis szerintem. undorító dolognak tartom amúgyis,hogy két ember,akik épp családdá lesznek egy harmadik által,hazudjanak egymásnak,vagy bármilyen módon átvágják a másikat.
2012. szept. 4. 16:04
 10/23 anonim ***** válasza:
33%
Lehet, hogy most sokan lehurrognak majd a válaszom miatt, de én adnék neki még egy esélyt. Persze előtte húznám az időt és hagynám, hogy szenvedjen, de én a baba miatt megpróbálnék ezen túllépni. Biztos, hogy egy életre megjegyezném, de ha nem fordul elő többször mégiscsak jobb, ha apukája is van egy kisbabának!
2012. szept. 4. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!