Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandòs kismamik! Volt...

Várandòs kismamik! Volt akit megcsalt a férje, párja, csak azért mert nem szexeltek? Sztetek ez megbocsájthatò?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
9%

én megmondtam az enyémnek hogy nem érdekel mit csinál, de használjon gumit és ne legyen szerelmes... félig poénkodtam persze, de azért megvolt bennem a gondolat, hogy ha tényleg megcsal, én bizony nem akarom tudni. Nem kutatok utána, oda megy ahova akar, nem veszem fel a telefonját, stb. Amiről nem tudok, az ugye nem fáj.

Az viszont utolsó parasztság, ha egy pasinak annyi esze sincs, hogy úgy intézze a dolgait hogy az asszony egy büdös mukkot se sejtsen belőle. EZ az igazi tiszteletlenség, nem maga a félrelépés, szerintem.

2012. szept. 4. 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Soha nem bocsájtanám meg, nem tudnék benne megbízni többé.

Szerintem egyebként egy kismamát megcsalni a legaljasabb dolog.

2012. szept. 5. 01:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Őszintén! NEM bocsájtanék meg!!!!

Milyen ember az ilyen??? Ilyenkor jut eszébe félre...ni?

2012. szept. 5. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!