Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Végén járó kismamik? Hogy...

A Végén járó kismamik? Hogy vagytok? Én szenvedek csak?

Figyelt kérdés

29-re voltam kiírva, de kisasszony jól érzi benn magát.

Én már kevésbé, fáj a derekam, a hasam is, nyillalgat, kisugárzik a combomba,alig bírok menni. az alvásról nem is beszélve.

Az első babával semmi ilyen nem volt,de most nagyon várom már,hogy a karjaimban tarthassam a lányom

2012. szept. 1. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia 30-ra voltam kiírva, de a kisasszony nálunk is jól érzi magát odabent! SAJNOS

Nekem is fáj a derekam, sokat keményedek görcsölök.

Aludni már 4 napja nem birok sehogyan sem jó mindenhogy kényelmetlen.

Nekem 3. babám lesz.

Hétfőn reggel fekszem be a kórházba ha addig nem szülök meg bár erre nem sok esélyt látok..

Jó lenne már túl lenni rajta főleg így hogy hétfőn kórházba kel feküdnöm a nagylányomnak indul az iskola a kicsi lányom meg nem tudom hogy viseli majd azt hogy anya kórházban lesz

2012. szept. 1. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van még két hetem, de én is rosszabbul viselem, mint az előző terhességemet. Az alvás az megy, de már nehezemre esik felállni, leülni, hajolni,...stb. Szóval, jó lenne már ezt az édes terhet lerakni!!!!!
2012. szept. 1. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is 2hetem van, sokkal nehezebb mint az elsőnél volt. de mi még nem végeztünk a lakással, úgyhogy remélem még bírja bent egy ideig.
2012. szept. 1. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is két hetem van még papírforma szerinte, de már nagyon-nagyon nehezen viselem:( Szintúgy mint Nektek, az első babánál nem emlékszem, hogy ilyen nehéz lett volna a vége, pedig 41. hét után szültem. Már nagyon várom, hogy kibújjon a kisfiam, nekem is már minden bajom van. Nem alszom, nehezemre esik állni, ülni, feküdni is, sehogy nem jó:(
2012. szept. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!