Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30-31 hetes kismamik, ti is...

30-31 hetes kismamik, ti is nagyon várjátok már a baba érkezését? Úgy érzem sosem jön el az idő, pedig eddig gyorsan elment ez a pár hónap.

Figyelt kérdés
Minden nap arra gondolok vajon mikor érkezik a kis csöppség,milyen lesz mikor rám néz,a kis arca,hogy fog kinézni?
2012. aug. 30. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy én már 38+2 hetes vagyok, de úgy a 28-29. héttől nekem is egyre lassabban teltek már a hetek, napok. De most, hogy már a végén járok, még lassabban megy.
2012. aug. 30. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:

én is nagyon nagyon várom már!!!

33hkm

2012. aug. 30. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen várom már én is. Bár még maradjon bent legalább 8 hétig. :) viszont kicsit félek is, első baba lesz.mostanában mivel itthon vagyok már kicsit lassabban megy az idő,youtubeon szoktam újszülöttes videókat nézni, olyan kis édesek.hihetetlen hogy pár hét és nekünk is lesz egy ilyen kisbaba. 30+5 hetes km
2012. aug. 31. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 31+4 napos vagyok, már van egy 2 éves kisfiam. Így nekem gyorsabban telnek a napok, de már én is nagyon várom a kishugi megszületését. Nagyon szeretném ha jó testvérek lennének, és könnyen tudnék a két gyerkőccel is bánni. :)
2012. aug. 31. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Nekünk is első babika lesz és kislány.:)

Igen sokszor én is belegondolok,hogy hihetetlen,nemsokára anyukák leszünk.A szüléstől nem félek,mert ugye bent nem maradhat,én inkább a kiszolgáltatottságtól félek.:)Sokszor azon gondolkodok biztosan rendben lesz-e minden és jó anya leszek-e?!Nektek fiatok vagy lányotok lesz?És mi lesz a nevük?

2012. aug. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!