Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak még kismamik akik az...

Vannak még kismamik akik az 5. hétnél járnak?

Figyelt kérdés
Mit éreztek?

2012. aug. 31. 01:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Enyhe hányinger reggelente, mellnövekedés és feszülés, plusz az édességet abszolút nem kívánom, pedig szerettem.
2012. aug. 31. 07:02
 2/24 anonim ***** válasza:
Bár én már a 9. hetet kezdem, de emlékszem még az 5.-re. A melleim fájtak nagyon (azóta is megmaradt) és görcsölt a hasam mint amikor megjön. Hányingerem nem volt egyáltalán.
2012. aug. 31. 07:07
 3/24 anonim ***** válasza:

Én még csak tegnap teszteltem pozit, uh még az 5. hétbe sem léptem át :)

de semmit nem érzek...nincs semmi tünetem..egyedül kicsit a melleim feszülnek...

és te hogy vagy kedves kérdező?

2012. aug. 31. 08:18
 4/24 anonim ***** válasza:
Már én is több hetes vagyok. Én nehezen tudtam aludni az első időszakban, bár ez a melegtől is lehetett (bár most sem alszom úgy, mint korábban). + fogytam két kilót, mert nem kívántam az ételt. Vigyázz magadra, de nem kell túlaggódni. Minden jót kívánok Neked és a picinek!
2012. aug. 31. 12:32
 5/24 A kérdező kommentje:
mellfájás,hányinger és én is imádom az édeset de nem bírok enni édeset:(:( Kedden megyek dokihoz:)
2012. szept. 1. 00:20
 6/24 anonim ***** válasza:

6 hétnél járok.

csak hányingerem van :)

2012. szept. 2. 00:42
 7/24 A kérdező kommentje:
Az nekem is van:( :)
2012. szept. 2. 01:03
 8/24 A kérdező kommentje:
Ti nem féltek a szüléstől??
2012. szept. 2. 01:04
 9/24 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam pont 5 hetes :) Tünetem csak annyi,hogy fájnak a mellbimbóim,de nem feszülnek,és iszonyatosan viszketnek :) Napközben amíg rajtam van a melltartó nem érzem,de amint lekerül.. :) Néha-néha megkívánok dolgokat,és még amikor a 4.hétben voltam,akkor volt iszonyatos erős émelygésem kb 4 napig.Azt hittem rohannom kell wc-re.De már kedden lesz 1 hete,hogy elmúlt.Nincs még reggeli rosszullétem.De igen,félek a szüléstől(pláne mivel első baba),d ezzel jár egy baba,úgyhogy én úgy vagyok vele,hogy jőjjön aminek jönnie kell!!Már alig várom,hogy itt foghassam őt a karomban :D Már imádom őt!! :) Remélem épen és egészségesen jövünk majd haza mindketten a kórházból :)
2012. szept. 2. 09:58
 10/24 anonim ***** válasza:
Ja és az kimaradt,hogy néha néha elkezdek úgy görcsölni,mint akinek mindjárt megjön.Remélem ez nem sokáig lesz már így,mert egy kicsit félek ilyenkor,hogy mi lesz,ha tényleg megjön :(
2012. szept. 2. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!