Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak még kismamik akik az...

Vannak még kismamik akik az 5. hétnél járnak?

Figyelt kérdés
Mit éreztek?

2012. aug. 31. 01:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

én is ott járok. a kalkulátor szerint 5 hét 2 nap. Júl. 27-én volt az utolsó menstruációm. én semmit sem érzek. semmi terhességi tünetem nincs. a nadrágjaim derékban szűkek, alig várom, hogy kigombolhassam vagy levehessem őket.

ti mikor mentek orvoshoz? én még 1-1,5 hetet gondoltam várni. én a méhnyakrákszűréstől félek, nehogy bajt okozzon a mintavétel, s pont attól menjen el a baba. sajna nekem biztos vesznek, mert tavaly júliusban vettek, s azt évente meg kell ismételni.

2012. szept. 2. 10:40
 12/24 anonim ***** válasza:
5 hétnél járok,a melleim nagyon érzékenyek főleg a mellbimbóm,néha hasogatnak is.Nekem este van csak hányingerem,éjszaka nagyon melegem van.Én például a virslit kívántam de nagyon :D
2012. szept. 2. 10:48
 13/24 anonim ***** válasza:
én úgy örülök, hogy rátok találtam!
2012. szept. 2. 11:00
 14/24 A kérdező kommentje:
Én Kedden megyek orvoshoz:)
2012. szept. 3. 02:20
 15/24 anonim ***** válasza:
majd írd meg légyszi, hogy mit látott az orvos az ultrahangon. érdemes-e már elmenni, vagy egyelőre még csak a petezsák látható. mert akkor 1 hét múlva újra menni kell, hogy látható-e a szívdobogás. olyan sokat meg nem akarok hiányozni a munkahelyemről. mikor volt az utolsó menstruációd? csak viszonyításként kérdem az enyémhez.
2012. szept. 3. 06:27
 16/24 anonim ***** válasza:

én is kértem időpontot (gondoltam kapok 1-2hét múlva), de már szerdán mehetek is. hűha, nagyon izgulok, hogy mi lesz.

én az előbb csináltam egy tesztet, mert annyira nem érzem magam terhesnek, de szerencsére a terhességi csík előbb és szinte erősebben látszódott, mint a kontrollcsík :)

2012. szept. 3. 13:50
 17/24 A kérdező kommentje:
Július 30-án És nagyon izgulok:) Holnap 15:00-ra kaptam időpontot:)
2012. szept. 3. 23:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Kivel mi újság van? én ma 5 hetes 5 napos vagyok,s jövő szerdán megyek orvoshoz.
2012. szept. 5. 18:17
 19/24 A kérdező kommentje:

Ez van írva a papírra:

BV: Nagyobb, puhább, gravid jellegű uterus szabad környezetben Kolp: épp hám

UH: Uterusban megvastagodott nyálkahártya. Egyértelmű grav. nem látható

2hét múlva kontroll.....

Azt mondta lehet hogy még olyan kicsike hogy nem látszódik:(

2012. szept. 7. 00:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem kell elkeseredni, engem a 10. hétben küldött vizelet-vizsgálatra, mert nem érezte akkorának a méhemet, mint kellett volna lennie. Megijedtem, hogy akkor lehet, álterhes vagyok? Aztán beigazolódott, hogy tényleg terhes vagyok, úh elküldött UH-ra, ahol két héttel "visszaléptettek".
2012. szept. 7. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!