Vannak még kismamik akik az 5. hétnél járnak?
én is ott járok. a kalkulátor szerint 5 hét 2 nap. Júl. 27-én volt az utolsó menstruációm. én semmit sem érzek. semmi terhességi tünetem nincs. a nadrágjaim derékban szűkek, alig várom, hogy kigombolhassam vagy levehessem őket.
ti mikor mentek orvoshoz? én még 1-1,5 hetet gondoltam várni. én a méhnyakrákszűréstől félek, nehogy bajt okozzon a mintavétel, s pont attól menjen el a baba. sajna nekem biztos vesznek, mert tavaly júliusban vettek, s azt évente meg kell ismételni.
én is kértem időpontot (gondoltam kapok 1-2hét múlva), de már szerdán mehetek is. hűha, nagyon izgulok, hogy mi lesz.
én az előbb csináltam egy tesztet, mert annyira nem érzem magam terhesnek, de szerencsére a terhességi csík előbb és szinte erősebben látszódott, mint a kontrollcsík :)
Ez van írva a papírra:
BV: Nagyobb, puhább, gravid jellegű uterus szabad környezetben Kolp: épp hám
UH: Uterusban megvastagodott nyálkahártya. Egyértelmű grav. nem látható
2hét múlva kontroll.....
Azt mondta lehet hogy még olyan kicsike hogy nem látszódik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!