Kismamik nektek hamar telnek a hetek? Akik már a végén járnak vagy a napokban szultek
Nekem 8hetem van még hátra, ha nem kevesebb. Nekem viszonylag gyorsan telnek a heteim. Lassan kész a babaszoba, így már ki tudom mosni, vasalni a kislányom ruháit, amivel nekem méggyorsabban telik az idő:)
Már nagyon türelmetlen vagyok én is:)
Nekem 3 hetem van még!
Hát nekem most nagyon belassult az idő! Lehet azért,mert minden kész, kórházi csomag összekészítve, nem kell már nagyon semmit csinálni, és így lassan telik az idő!
DE valahogy csak eltelik!
Szia!
Nekem még 5 hetem van hátra. Attól függ mozgalmas e napom. Ha éppen nem csinálok semmit, akkor nagyon lassan múlnak a napok, ha pedig belegondolok mi mindent kell még elrendezni, megvenni, akkor meg pánikolok, hogy vajon lesz e elég időm mindent befejezni..
Én is számolom a napokat, azt is számolom mennyi lenne még hátra, ha 40.hét előtt jönne, és én is nagyon szeretném már a karjaimban tartani, puszilgatni..nem vagy egedül. Nekem a leg ideálisabb lenne, ha már 3hét múlva jönne, mert szeretném ha még ebben az évben megszületne, de a legfontoabb, hogy egészséges legyen..
Sok boldogságot kívánok és élvezd ki még ezt a 2hónapot, amikor azt és annyit eszel amit és amennyit akarsz, amikor annyit pihensz amennyit akarsz és kényesztesd magad:-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!