Kik lettek újdonsült Kismamik? Én ma teszteltem +! Van itt más is ugye aki a napokban +-t tesztelt?
Szia! Nekem múlt hét szerdán nem jött meg! Másnap reggel + lett a tesztem, aztán 2 nap múlva is. A csík egyre erősebben látszot :) Most vagyok 5 hetes, de az orvos azt mondta, ráérek a jövő héten menni! Sőt az lenne a jobb, ha cak akkor mennék :)
Állíólag akkor már a szívhangját is meg fogjuk hallani a kicsinek :) A férjemmel már alig várjuk :)
Graulálok Neked a + teszthez :)
Arra, hogy nem fog látszani a 2 csík csak annyit, hogy én eltettem a tesztet emlékbe, ami + lett. Most lett 1 éves a babám és még mindig látszik.
Mindenkinek gratulálok!
Köszi Nektek KISMAMIK,ANYUKA!
Én csak tegnapra nem vártam,nem is jött:)Gondoltam tesztelek,mert gyanús a dolog...hát így lett +.Tegnap reggel szépen fenn volt a hőm kereken 37,ma 37,1 itt lett gyanús,és hogy nem jött meg:)
Csudába is!Csak sikerült ,mert augusztus óta próbálkozunk.
Én elvileg 4 hetes és 1 napos lehetek.
(hzzáteszem:2 hónaja hőt nem mértem,nem használtam ovutesztet,semmit,nem is figyeltem magam....mert nagyon görcsöltem korábban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!