Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan legyek szexi és vonz...

Hogyan legyek szexi és vonzò kismama? Ti hogyan öltöztök kismamik? Felmertek venni egy mélyebb kivágású felsőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves fiatal 5hònapos kismama vagyok. Mindig is vékony voktam/vagyok. Szeretem a csajos , nőies ruhàkat. Terhességem előtt bàtran felvettem akàr egy minirubát is. De most vhogy nem megy és nem a hasam miatt. Szeretnék ùgy öltözni ahogy ez előtt, szeretném ha a pàrom szexinek tartana pocakosan is. :(
2012. szept. 1. 08:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%
én is kismama vagyok és "anno" szerettem én is vonzóan öltözködni,de most hogy ekkorák lettek a ciciim,így már nem mernék egy kivágott blúzt se felvenni!engem nagyon zavar a "csík" a két mellem között!olyan mintha valami 40 éves lottyadt cicije lenne,mert ugye megnőtt és már nem olyan feszes,kicsit húzza le a súly...miniruha meg kilőve... :(
2012. szept. 1. 08:15
 2/26 A kérdező kommentje:
Kedves első! Megkérdezhetem h hàny hetes vagy? Mikor kezdett nőni a cicid? Kismama melltartòt hordassz?
2012. szept. 1. 08:18
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nyugodtan felvehetsz olyan felsőket, amik kivágottak. Nekem személy szerint azok a kismamáknak az öltözködése nem tetszik, akik a pocakjukat "rakják" ki, vagyis haspólóba járkálnak.

2012. szept. 1. 08:20
 4/26 anonim ***** válasza:

Szia!

én is fiatal kismama vagyok!19 éves és 34 hetese kismama!Én is vékony voltam mindig.Én simán felveszek mélyebb kivágású felsőt!Szerintem te is nyugodtan vehetsz fel!Nekem is kicsit eresek a melleim,de nem szégyellem mert ez az anyasággal jár!a miniszoknyát soha nem szerettem,de kb térdig érő szoknyát,meg rucit simán felhúzok!Üdv

2012. szept. 1. 08:25
 5/26 anonim ***** válasza:
52%

Kedves első, kikérem magamnak, hogy a 40-eseknek lottyadt..!

Leszel még te is ennyi.

Kérdező, ha ez a legnagyobb problémád, annak örülök. Mindenképpen öltözz úgy, ahogy jól érzed magad.

A párod ugyanúgy lát téged, ahogy eddig.

2012. szept. 1. 08:30
 6/26 anonim ***** válasza:
71%
1 es vagyok!23 hetes vagyok és nekem elejétől kezdve folyamatosan nő a cicim!nem,nem hordok még kismamamelltartót(abban még löttyetebb lenne)még nagyobb méretű szivacsosat hordok(95C),de ebben is ott a "vágás"! :)
2012. szept. 1. 08:31
 7/26 anonim ***** válasza:
71%
ellnézést 5-ös!nem úgy értettem,nem bántásnak írtam,csak próbáltam valamihez hasonlítani az enyémet!én tisztában vagyok vele,hogy felettem is eljár majd az idő!ezzel nem lenézni vagy leszólni akartam a felettem álló korosztályt! :)
2012. szept. 1. 08:34
 8/26 A kérdező kommentje:
Èn szivacs nélkülit hordok màr. A szivacsosbòl kijönnek a cickòk. :) meg sztem sokkal kényelmesebb. :) Krémezed a cicijeidet? Sok hülyeséget olvastam.h csùnyàk lesznek majd vàrandòssàg utàn. :( leher tenni vmit ez ellen?
2012. szept. 1. 08:41
 9/26 anonim ***** válasza:
nem,nem krémezem!csak a pocakomat szoktam!
2012. szept. 1. 08:42
 10/26 anonim ***** válasza:

Off!

Én 24 vagyok és van egy 2 és fél éves kislányom és lottyadt a mellem 2 éves koráig szoptattam.

Drága kérdező!

Szerintem meg használd ki a lehetőséget hogy most még bátran kitehesd amid van.

Öltözhetsz ugyanúgy mint ezelőtt, csak 1-2 számmal nagyobb ruha kell!

Csak bátran, akinek nem tetszik ne nézzen rád!:)

2012. szept. 1. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!