Hogyan legyek szexi és vonzò kismama? Ti hogyan öltöztök kismamik? Felmertek venni egy mélyebb kivágású felsőt?
Szia!
Szerintem nyugodtan felvehetsz olyan felsőket, amik kivágottak. Nekem személy szerint azok a kismamáknak az öltözködése nem tetszik, akik a pocakjukat "rakják" ki, vagyis haspólóba járkálnak.
Szia!
én is fiatal kismama vagyok!19 éves és 34 hetese kismama!Én is vékony voltam mindig.Én simán felveszek mélyebb kivágású felsőt!Szerintem te is nyugodtan vehetsz fel!Nekem is kicsit eresek a melleim,de nem szégyellem mert ez az anyasággal jár!a miniszoknyát soha nem szerettem,de kb térdig érő szoknyát,meg rucit simán felhúzok!Üdv
Kedves első, kikérem magamnak, hogy a 40-eseknek lottyadt..!
Leszel még te is ennyi.
Kérdező, ha ez a legnagyobb problémád, annak örülök. Mindenképpen öltözz úgy, ahogy jól érzed magad.
A párod ugyanúgy lát téged, ahogy eddig.
Off!
Én 24 vagyok és van egy 2 és fél éves kislányom és lottyadt a mellem 2 éves koráig szoptattam.
Drága kérdező!
Szerintem meg használd ki a lehetőséget hogy most még bátran kitehesd amid van.
Öltözhetsz ugyanúgy mint ezelőtt, csak 1-2 számmal nagyobb ruha kell!
Csak bátran, akinek nem tetszik ne nézzen rád!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!