Hogyan legyek szexi és vonzò kismama? Ti hogyan öltöztök kismamik? Felmertek venni egy mélyebb kivágású felsőt?
4-es vagyok!
Szerintem ez is genetika hogy csúnyák lesznek terhesség után.Anyumnak nem lettek csúnyák,csak egy kicsit lógósak!Szerintem arra kell legjobban ügyelnünk hogy ne szorítsuk le őket!Nem?
Egyes megint, nem járt el felettem az idő, egy hónapja lettem 40. De nem bántasz ezzel, mert szeretem. És nem állok feletted, viszont nem fogsz utolérni. :-)
08:43 - két gyereket szültem, szoptattam, de meg vagyok elégedve, szép a dekoltázsom. Biztos sok dologtól függ.
Kérdező: túlzásba azért ne vidd, mert elég obszcén tud lenni, ha egy pocakos anyukának mindene kilóg. Bár, mire valóban nagy pocid lesz, már itt a tél, akkor úgyis zártabb a ruházat.
mondjuk én nagyon minit nem vennék fel..de nem rejtegetném a bájaimat:) szóval öltözz nyugodtan szexin..és készülj az irigy beszólásokra :D
cici és has krémezését pedig el kell kezdeni korán..tudom h genetika..de a krémtől picit rugalmasabb lesz a bőr..így nem csíkosodik talán annyira.
én sport melltartóban alszom..és minden este bekenem magam.
3. baba lesz..egy picit csíkosodott a hasam az előzőnél..denem olyan vészes..ha nem hízol sokat akkor minden ok lesz!!
utolsó vagyok!
jó az olaj is de én kombinálnám direkt stria elleni krémmel!! olyan melltartóban aludj amiben nincs merevítő de jól tart!! sportolj és igyál sokat!! nem lesz gond!! fiatal vagy!! én 21 évesen szültem először..semmi csíkos és a cicim sem változott..3 hét után már nem látszott h szültem pedig nem vagyok sportoló!
3 hónapig szoptattam. a fejéstől ugyanúgy nyúlik egyébként a bőr.
ha nagyon félted a cicidet akkor 2 hónap után adj a picinek tápszert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!