Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan legyek szexi és vonz...

Hogyan legyek szexi és vonzò kismama? Ti hogyan öltöztök kismamik? Felmertek venni egy mélyebb kivágású felsőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves fiatal 5hònapos kismama vagyok. Mindig is vékony voktam/vagyok. Szeretem a csajos , nőies ruhàkat. Terhességem előtt bàtran felvettem akàr egy minirubát is. De most vhogy nem megy és nem a hasam miatt. Szeretnék ùgy öltözni ahogy ez előtt, szeretném ha a pàrom szexinek tartana pocakosan is. :(
2012. szept. 1. 08:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Szerintem ez is genetika hogy csúnyák lesznek terhesség után.Anyumnak nem lettek csúnyák,csak egy kicsit lógósak!Szerintem arra kell legjobban ügyelnünk hogy ne szorítsuk le őket!Nem?

2012. szept. 1. 08:44
 12/26 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen szültem. A mellem nem nőtt, utána se lett változás. Nyáron voltam nagy pocakos, de csak hasam volt, felvettem a mini szoknyáimat és vettem fel hosszabb cső topokat. Engem inkább dÍcsértek, már nem kell zsákba öltözni, tök jó kismama cuccok vannak. Nekem még sztreccs kismama farmerom is volt.
2012. szept. 1. 08:45
 13/26 anonim ***** válasza:
23%

Egyes megint, nem járt el felettem az idő, egy hónapja lettem 40. De nem bántasz ezzel, mert szeretem. És nem állok feletted, viszont nem fogsz utolérni. :-)

08:43 - két gyereket szültem, szoptattam, de meg vagyok elégedve, szép a dekoltázsom. Biztos sok dologtól függ.

Kérdező: túlzásba azért ne vidd, mert elég obszcén tud lenni, ha egy pocakos anyukának mindene kilóg. Bár, mire valóban nagy pocid lesz, már itt a tél, akkor úgyis zártabb a ruházat.

2012. szept. 1. 08:55
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi vàlaszokat! :) A mellek ereszkedése a szoptatàstòl következik be? Volt aki nem szoptatott csak lefejte a tehcit a babànak? Milyenek lettek a mellei? Még ez az ami aggaszt, a melleim vàltozàsa. :(
2012. szept. 1. 08:56
 15/26 A kérdező kommentje:
A pocimat nem hagynàm kilògni a ruha alòl . Sztem az nem kismamàhoz illő öltözködés.
2012. szept. 1. 08:59
 16/26 anonim ***** válasza:

mondjuk én nagyon minit nem vennék fel..de nem rejtegetném a bájaimat:) szóval öltözz nyugodtan szexin..és készülj az irigy beszólásokra :D

cici és has krémezését pedig el kell kezdeni korán..tudom h genetika..de a krémtől picit rugalmasabb lesz a bőr..így nem csíkosodik talán annyira.

én sport melltartóban alszom..és minden este bekenem magam.

3. baba lesz..egy picit csíkosodott a hasam az előzőnél..denem olyan vészes..ha nem hízol sokat akkor minden ok lesz!!

2012. szept. 1. 09:08
 17/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò! Èn csak babaolajjal kenem magam füdés után. Melltartòban alszom aminek nincs tömése. Eddig +3kilòt hìzztam. Milyen krémet hasznàljak?
2012. szept. 1. 09:12
 18/26 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

jó az olaj is de én kombinálnám direkt stria elleni krémmel!! olyan melltartóban aludj amiben nincs merevítő de jól tart!! sportolj és igyál sokat!! nem lesz gond!! fiatal vagy!! én 21 évesen szültem először..semmi csíkos és a cicim sem változott..3 hét után már nem látszott h szültem pedig nem vagyok sportoló!

3 hónapig szoptattam. a fejéstől ugyanúgy nyúlik egyébként a bőr.

ha nagyon félted a cicidet akkor 2 hónap után adj a picinek tápszert!:)

2012. szept. 1. 09:21
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszi a segìtséget! :)
2012. szept. 1. 09:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Én nagyon vékony,47 kg voltam a terhességem előtt,20 éves,37 hetes kismama vagyok. Igen,imádtam hangsúlyozni az alakom,esetenként egy kivágottabb felsőbe bújni,sminkelni,belőni a hajam.. Aztán a 24.hét után elkezdett látszani a pocakom,elkezdtem hízni,elkezdtem máshogy érezni. Már nem az volt a legfontosabb,hogy mit veszek fel,hogy milyen a sminkem,a hajam,a körmöm,milyen fülbevaló lóg a fülemben,hanem az,hogy jó anya legyek. Nem azt mondom,hogy egy szürke egér lettem,mert tényleg nem. De egy kivágott felsőt már nem tudnék felvenni,ahogy egy feszülős miniruhát sem. Nem hagytam el magam,havonta járok kozmetikushoz és ha megyek valahova,akkor szolídan sminkelek. Fontos,hogy szépnek érezzem magam,de már inkább készülök az anyaságra. Nekem ebbe a szerepbe,legalábbis amíg a hasamban van,valahogy nem férnek bele az ilyen kirívó ruhák,smink,stb. Biztos vagyok benne,hogy visszatérek önmagamhoz,ha visszanyertem az alakom,ha már nem a szívem alatt fogom hordani a babát. Addig viszont.. Nem tudom,valahogy nem férnek ezek bele.
2012. szept. 1. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!