Hogyan legyek szexi és vonzò kismama? Ti hogyan öltöztök kismamik? Felmertek venni egy mélyebb kivágású felsőt?
Kedves kérdező! 23 éves vagyok, 29+4 hetes kismama, 43kg voltam, most 52 kg vagyok, de a pocimon és a melleimen kívül sehová sem híztam.
Én egész nyáron kis csini nyári, könnyű ruhákban, overálban jártam, kicsit dekoltáltak voltak. Szoknyát már nem vettem fel egész nyáron, mert nyomta a pocimat, rövidnadrágból is csak olyat, ami gumis és sokat enged... A cicijeim nekem is megnőttek, és már abszolút nem olyanok, mint régen: sötét bimbók, vörös és lila csíkok... áááááá... azért a ruhákból nem voltak kinn. Kaptam egy pár leszólást a férjem nagymamájától, de nem foglalkoztam vele. Attól, hogy egy nő terhes, még nem kell bebugyolálni magát, ugyanúgy öltözhet csinosan. (főleg 40 fokban)
Szia! Annyit tennék még hozzá a többiekhez, hogy szerintem a combodra is kenj olajat. Én jól megszívtam, a hasam kentem és egy csík sincs rajta, viszont a combom nem, és iszonyúan néz ki!:-( Pedig csak 5 és fél kilòt híztam eddig!
Üdv, 32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!