Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan legyek szexi és vonz...

Hogyan legyek szexi és vonzò kismama? Ti hogyan öltöztök kismamik? Felmertek venni egy mélyebb kivágású felsőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves fiatal 5hònapos kismama vagyok. Mindig is vékony voktam/vagyok. Szeretem a csajos , nőies ruhàkat. Terhességem előtt bàtran felvettem akàr egy minirubát is. De most vhogy nem megy és nem a hasam miatt. Szeretnék ùgy öltözni ahogy ez előtt, szeretném ha a pàrom szexinek tartana pocakosan is. :(
2012. szept. 1. 08:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! 23 éves vagyok, 29+4 hetes kismama, 43kg voltam, most 52 kg vagyok, de a pocimon és a melleimen kívül sehová sem híztam.

Én egész nyáron kis csini nyári, könnyű ruhákban, overálban jártam, kicsit dekoltáltak voltak. Szoknyát már nem vettem fel egész nyáron, mert nyomta a pocimat, rövidnadrágból is csak olyat, ami gumis és sokat enged... A cicijeim nekem is megnőttek, és már abszolút nem olyanok, mint régen: sötét bimbók, vörös és lila csíkok... áááááá... azért a ruhákból nem voltak kinn. Kaptam egy pár leszólást a férjem nagymamájától, de nem foglalkoztam vele. Attól, hogy egy nő terhes, még nem kell bebugyolálni magát, ugyanúgy öltözhet csinosan. (főleg 40 fokban)

2012. szept. 1. 09:52
 22/26 anonim ***** válasza:
34%
Én év végén leszek 40 éves,a 3. babámat várom-a 36. hétben vagyok-és egyáltalán nem löttyedtek a cickóim,holott a 2 nagyobbat is szoptattam.Ez genetika is(a 62 éves anyukámnak se lógnak,2 gyereket szült+szoptatott).Én fel merek venni egy mélyebben dekoltált felsőt,pláne most(különben nem nagyok a melleim),hogy jól megnőttek.Miniruhát nem hordok,de passzos felsőt,és szűk nacit igen.Szoknyát is(térdig,vagy kicsit térd felett érőt).A hasam nekem se lóg ki,számomra az olyan,mint a Micimackó,akire kicsi a ruhája.
2012. szept. 1. 10:13
 23/26 anonim ***** válasza:
A 22. vagyok.Még annyit,hogy talán soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben,mint a mostani,és az előző terhességemkor(akkor 35 éves voltam),illetve azóta,hogy megszültem a 2.gyereket.Túlsúlyom nincs-és nem is volt-valahogy igazán nőnek,nőiesnek érezem magam.Ezt a férjem is gyakran mondja.
2012. szept. 1. 10:15
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves 9:45-ös! Pàr hònappal ezelőtt még én is azzal voltam elfoglalva, h hogyan nézek ki, smink, öltözködés stb. Imàdtam ruhaboltokba jàrni. Csini cuccokat venni. De ezek a dolgok mostanra vàltoztak, màr nem érdekelnek a ruha boltok, nem zavar ha néha smink nélkül vagyok. De nem lettem elhanyagolt sem. Szeretnék azért csini maradni a pàromnak. Mostanra jobban foglalkoztat a kisbabàm érkezése. Szülés utàn viszont a régi szeretnék lenni testileg is és persze jò anyukàja a kisfiamnak. :) Kedves utolsò előtti! A sötét bimbòudvar sajnos nàlam is megvan, remélem ez vissza àll majd. Rossz megjegyzést én nem kaptam még, viszont a hasamat megbàmùljàk. Kedves utolsò! A kilògò pocak tényleg micimacis :)
2012. szept. 1. 10:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia! Annyit tennék még hozzá a többiekhez, hogy szerintem a combodra is kenj olajat. Én jól megszívtam, a hasam kentem és egy csík sincs rajta, viszont a combom nem, és iszonyúan néz ki!:-( Pedig csak 5 és fél kilòt híztam eddig!

Üdv, 32 hkm

2012. szept. 1. 11:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Ahgy az előzők is írták,kell egy pár nagyobb számú ruha,és azokat nyugodtan hordhatod, mert nem tűnnek kihízottnak.Én minit nem hordtam egyik terhességemnél sem,szerintems zörnyű nagy pocak plusz rövid szoknya párosítás, de zsákruhát sem, a kivágás lehet múdjával, de én előtte sem pakoltam ki extrán a melleimet.igaz, már a 3. terhességem, és "eljárt felettem az idő", de az elsőnél 22 évesen sem öltöztem másképp. A csíkosodás szerintem genetika kérdése, nekem a melleim nem a trehesség alatt,hanem a szoptatáskor "löttyedtek" meg, már az első terhességemnél, ezt nehéz volt akkor feldolgoznom,de később kissé feszesebb lett, vagy már nem érdekelt.
2012. szept. 1. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!