Megcsalt a párom, most mit csináljak?
Egész nap csak sírok, teljesen kivagyok.
32 hets kismama
pfffff annyira sajnállak:((
és mennyire volt ez megcsalás ??
sex is?
jó nagy paraszt már bocsi:(
mindig ilyen volt vagy csak most esett így és mivel magyarázta?
csak azért kérdezem mert te ismered milyen és hogy miket mondott:(
Jaj, szegénykém...hogy derült ki? Beszéd meg vele, hogy miért tette, lehet, hogy csak ki volt éhezve, és azt hiszi, hogy te terhesen nem adod meg neki, amire vágyik..ha meg érzelem is van a háttérben..na, az baj.. :(
Drukkolok, hogy egyenesbe gyere!!
szia!
le tudnál írni néhány részletet? biztos vagy benne? házasok vagytok? együtt éltek? bevallotta v. te sejted?
én eléggé hirtelen ember vagyok, nálam nincs bocsánat... vagyis attól függ, mit tett... milyen a kapcsolatotok?
A kiéhezettes vagyok, értem én, de az ember esendő és ha csak erről van szó, akkor TALÁN megbocsátható. Ha viszont érzelmek is vannak, akkor nem!! A hibázás emberi tulajdonság, ezért gondoltam, hogy így még meg lehetne menteni, mégiscsak a születendő gyereke apja, de ha apuka nem csak a testiség miatt ment félre, hanem megingott érzelmileg, akkor ilyen még elő fog fordulni máskor is..
Persze, lehet hogy a sima félremenés is..
Nehéz helyzet, na...Nagyon sajnálom a kérdezőt, hogy ilyen helyzetbe került, miközben a pocakjában ott a baba... :(
Igen végül is ez is ember függő ,mert én is olyan vagyok hogy nincs bocsánat:(
hiába bocsátanék meg nem tudnám túltenni magamat rajta és csak marnám és piszkálnám
Nem a férjem, 6. éve vagyunk együtt.
Mostanában már nagyon nem foglakozott velem, órákig nem is jött munka után, ment haza (hozzájuk).
Szombat reggel átment, azóta nem tudok róla semmit, nem is jött át.
Tegnap fél 3 körül elment kocsival és este fél 10-kor jött meg.
Senkinek nem mondta meg, hogy hova megy!!!
Elég sokat ült mostanában a gép előtt, biztos vagyok benne, hogy ott is valami csajjal ismerkedett.
Hogy tehet ilyet?
A babát mind a ketten szerettük volna, nem véletlen fogant meg!
Hogyan felejtsem el őt?
Mi lesz a kisfiammal? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!