Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megcsalt a párom, most mit...

Megcsalt a párom, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egész nap csak sírok, teljesen kivagyok.

32 hets kismama

2009. jún. 2. 08:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

A leirtak utánn sztem hagyd hagy menjen...tudom fáj de ez a legjobb megoldás..könnyű ezt mondani azt hiszed tudom.De hidd el jobb lesz nélküle csak magadnak és a babának ártasz vele ha ilyen sokat idegeskedsz sajnos.

Mindenki egy véleményen van kb.Fel sem veszi a telefont ki sem menne hozzád?szoval nem érdekled Te és a baba sem sajnos...de ha lehetne vele beszélni akkor megkérdezhetnéd tőle mi váltotta ki belőle.De igy semmit nem tudsz kiszedni belőle sajna.Mióta csinálja ezt?Külön laktok?Mert azt vettem ki,lehet rosszul.

2009. jún. 2. 08:44
 22/37 anonim ***** válasza:
nem tudsz mashova koltozni? vmelyik csaladodhoz? hidd el neked is jobb lenne es megnyugodnal. tudom h nehez nem vele foglalkozni, de ha vele foglalkozol az sem neked sem a babonak nem lesz jobb mikozben hidd el o le sem sz@rja h veled mi van es eli vigan az eletet.
2009. jún. 2. 08:45
 23/37 anonim ***** válasza:

Miért ha visszajönne ,de csak a baba miatt az jobb lenne?

Így volt a volt kolléganőm és az hogy mikor megszületett és csak onanstól kezdve marták egymást ,mert hát ugye az apuka nem lett hűséges és a gyereknek ez nem lenne jó hidd el!!!

kutyából nem lesz szalonna !!

és tudom hogy nehéz ,de az jobb lenne ha azon ennéd utána is magad hogy mikor megy el megint meddig van oda meg .....stb.

2009. jún. 2. 08:47
 24/37 A kérdező kommentje:

Mindig nálunk szoktunk lenni, aludni.

Van egy külön épület, azt elkezdtük megcsinálni, de abba maradt egy ideje.

2009. jún. 2. 08:57
 25/37 A kérdező kommentje:

Nem tudok máshoz menni, mindenki itt lakik a városban.

Messzebb senki nincsen, hogy el tudnék menni legalább pár napra.

2009. jún. 2. 08:58
 26/37 A kérdező kommentje:

Csütörtökön volt 2 hete, hogy elkezdett hanyagolni, előtte minden ok volt.

Szombat óta van ez, hogy nem jelentkezik.

Lehet én is hibás vagyok.

Írtam neki, hogy majd más felneveli a gyerekét... :(...méregből...

2009. jún. 2. 09:00
 27/37 anonim ***** válasza:

Szia, emlékszem rád, te írtad korábban, h a tesódnak is mondta, h érik neked egy pofon... Tuti, h megcsalt? Az, h fél 3- kor elment és fél 10- kor jött haza, még nem feltétlenül jelenti azt!

Egyébként a viselkedése mindenképpen megalázó. Ne fuss utána. Aljas, h ebben a helyzetben így viselkedik, de a szeretetet nem lehet kierőszakolni.

Ha csak 2 hete ilyen, az még nem sok idő. Helyre is jöhet minden, csak adj időt. Ne keresd egyáltalán, majd fog ő, ha nem érzi, hogy ragadsz rá!

2009. jún. 2. 09:30
 28/37 anonim ***** válasza:
9.30-as vagyok megint: ha én lennék a fiútesód, alaposan elbeszélgetnék vele!!!
2009. jún. 2. 09:34
 29/37 anonim ***** válasza:

Azt, hogy hibás vagy esetleg te is, felejtsd el. Semmi szükséged arra, hogy még ezzel is tetézd a bajodat. Ne reménykedj, nem fogja megváltoztatni a baba megszületése sem. Nyugodj meg, szedd össze a gondolataidat, hogy fogsz tudni egyedül, illetve nélküle boldogulni. Ki visz el a kórházba, ki megy érted, k fog segíteni, stb. Ne keresd, nincs értelme. Ha könyörgőre veszed, magadat hozod még nehezebb helyzetbe, mert feltételezem, hogy közönyösen fog reagálni mindenre, vagy durván, ami még rosszabb.

Nekem most két hónapos a kislányom, hét hónapos terhes voltam, amikor rájöttem, hogy a férjemnek szeretője van. Akkortól kezdve egyetlen egy estét sem töltött itthon, a baba megszületése után nemsokkal pedig el is költözött. Hiába próbáltam vele beszélni szépen, ordítozva, semmi nem érdekelte. Akkor jön amikor akar a gyerekhez, de én tőle már nem akarok semmit. Életem legboldogabb időszakát tette tönkre. Pedig nálunk is tervezett volt a baba.

2009. jún. 2. 09:42
 30/37 anonim ***** válasza:
Sok férfi megijed a szülés előtt, hogy képes lesz e jó apának lenni és olyan családfőnek, hogy anyagilag titeket támogasson. Szerintem most még kiéli az utolsó heteket, hogy úgymond "nincs elkötelezve". Még utoljára férfi akar lenni és nem pedig apa. Én biztos vagyok benne, hogy hamarosan észhez tér és visszajön hozzád. Ha te megtudsz neki bocsájtani akkor tedd azt, dönts a szíved szerint. Az én párom is megcsalt allo és én megbocsájtottam. Hiszen a férfiak olyanok mint az állatok, létük a fajfentartás. Sajnos elég primitívek, hogy nem tudják magukat türtőztetni. Ismeretem férfiat akinek terhes volt a felesége... szülés után már a baba mellett volt ő is... hazatalált. Rajtad múlik, hogy megbocsájtasz e! És remélem jó döntést hozol. Könnyű szülést!
2009. jún. 2. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!