Megcsalt a párom, most mit csináljak?
Egész nap csak sírok, teljesen kivagyok.
32 hets kismama
Az a baj, hogy szeretem...:(
Nem tudom miért vagy miért ragaszkodom hozzá ennyire.
A Picinek is család kellene, apa.
Nem keresem, nem könyörgöm neki.
Várok, meglátjuk mi lesz.
Bár nem sok esélyt látok a javulásra.
Ha pedig kiderül, hogy van neki más, akkor engem és a kisfiát is elfelejtheti!
Az életben nem fogja látni!
Megértelek. Hál'Istennek nálunk még nem ilyen dúrva a helyzet, s remélem,nem is lesz. De mi is terveztük a babát, mégis, mióta kiderült, babánk lesz októberben, azóta tisztára nem önmaga. Vannak időszakok, amikor minden oké, s olyan harmonikus a kapcsolatunk, de vannak mélypontok. Na ott előjönnek a sértegetések. Akkor mindig én is elmenekülnék, de mikor ezt kijelentem, megint beparázik. Egyszerűen nem lehet kimenni rajta. Valaki már írta, hogy nem minden férfi érik meg az apaságra...
Nem tudom, hogy Nálatok mindketten szívből szerettétek volna a babát? Csak mert nálunk szerintem csak én vágytam rá igazán. A párom meg tudta, hogy itt lenne az ideje, de mégsem várta Őt. Vagy én nem is tudom.
Mindenesetre én a helyedben, ha már ennyire eldurvult a helyzet, nem kaparnék utána. Pláne, hogy külön lakásban laktok. (Sajnos szüleim 2 éve váltak el, s láttam anya hogy megalázkodik, de mégcsak rosszabb lett a helyzet. Akkor megfogadtam, hogy én ezt soha nem fogom megtenni!)
Nagyon nehéz Neked, mindenki tudja!!!De a Babát próbáld figyelembe venni. Ő csak a lgjobbat kapja Belőled, mert Ő nem tehet semmiről, szegénykém!
És igenis, találsz majd egy olyan pasit, aki elfogad, s elfogadja a kicsi fiadat is. Aki önzetlenül szeretni fog.
És én is azon az állásponton vagyok, hogy ne is veygen az ilyen apa(?) a gyereke életében részt. Milyen alapon? Amikor magzatként sem érdekelte...
Légy erős és próbálj túllépni!
Kitartás!
22 hetes km
huha azert szulettek eleg borzaszto valaszok. Nem tudom miert lenne indok a ferfiak viselkedesere h megsem erett meg az apasagra foleg ha tervezett volt a baba es beijed. de ha meg be is ijed akkor sem mentesiti a viselkedese alol. Szerintem a legfobb problema a megfelelo kommunikacio, ha a ferfi nyiltan el tudna mondani ami bantja, amitol fel annelkul h tartania kene h az asszony hogyan hurrogja le, es a masik noi felnek is elkene mondani h ot mi bantja.
Ugy latszik nekem nagy szerencsem van! a mi babank nem tervezett baba csak ugy alakult sot amikor megfogant meg nem is eltunk egyutt, nem is voltunk hazasok sem pedig eljegyezve. en baromira feltem megmondani neki h baba van, es mikor elmondtam mintha kicsereltek volna, ugy orul neki, jon velem szulesfelkeszito tanfolyamra ott van aktivan reszt vesz, kerdez, latszik rajta h erdekli es tamogat mindenben. azota osszekoltoztunk eljegyeztuk egymast es babo megszuletese utan tartjuk meg az eskuvot. telket is vettuk kozos leendo hazunknak. azert vannak ilyen ferfiak is.
Pl a tesom mikro kiderult a csaladban lehordott h jol tonkreteszem a parom eletet egy gyerekkel. mikor elmondtam a paromnak nagyon merges lett a tesomekra azota keruli a veluk valo kommunikalast. azert vannak meg rendes pasik is a foldon.
kedves kerdezo a te pasasod nem erdemel meg teged. aki igy cserben hagyja azt akit elvben szeret pont akkor amikor a legnagyobb szuksege lenne a kismamanak a parjara, erre nincs mentseg meg az sem h fel az apasagtol.
es mi van ha visszamegy csaka gyerek kedveert? attol meg egy kapcs nem lesz se nem szilard se nem hosszu, attol meg ugyanugy kicsaponghat megcsalhat. ne akard ugy leelni az eleted h allandoan azon emeszted magad hova is ment es mikor jon. en ugy erzem h igazan nem bizol meg benne es ahol nincs bizalom ott kapcsolat sincs.
Hidd el fogsz majd talalni egy olyan pasast aki igazan szeret azert aki vagy es elfogad a picuroddal egyutt. ne emeszd magad az nem jo egyikotoknek sem. probalj vele nem torodni meg akkor is ha nehez. legy eros!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!