Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megcsalt a párom, most mit...

Megcsalt a párom, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egész nap csak sírok, teljesen kivagyok.

32 hets kismama

2009. jún. 2. 08:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sajnálom ami veled történik. Azt majd megbeszélitek mi legyen tovább. Az biztos hogy ha megbocsájtasz neki akkor ne egyszerüen csináld ,hanem had pitizzen bizonyitson hogy ő veled akar maradni ,téged szeret. Ha volt rendesen szexuális életetek a terhesség alatt is akkor én kirugnám mit macskát szarni , ha pedig nem , talán megbocsájtható mivel egy férfinak vannak szükségletei ,persze ez nem azt jelenti hogy akkor ők mindent megtehetnek csak igy más szemszögből nézi az ember. Ettől fügetlenül nekem mindég ez jutna az eszembe ha vissza gondolnék a várandóságra. Ahelyett hogy szép emlék legyen és boldogan gondoljatok vissza a terhességre erre ő elrontja és semibe vesz . Mindenféleképpen ülj le vele és beszéljétek meg miért volt ez ,mondja meg őszintén miért tette stb. Talán még nem elveszett ügy, sok sikert.
2009. jún. 2. 08:29
 12/37 anonim ***** válasza:
Huha nem semmi! hat ha mar regebb ota furcsan viselkedett lehet h gepezes kozben neten megismerkedett vkivel es odament. Igy nem hiszem h meg tudnak neki bocsatani. Inkabb akkor egyedul nevelnem fel a picit az is jobb mint egy hazugsagban leelni az eletet. A picinek is jobb egy ilyen apa nelkul. Most megtette meg fogja tenni meg egyszer. hidd el a pici baba karpotolni fog mindenert. tudom nehez most. fel a fejjel.
2009. jún. 2. 08:30
 13/37 A kérdező kommentje:

Semmit nem mond senkinek, mert mindig az a szöveg, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinál.

Csak elkérte a kocsit, aztán elhúzott.

Őt semmi nem tartja vissza, még a kisgyerek sem.

2009. jún. 2. 08:30
 14/37 A kérdező kommentje:

Mindig ki volt elégítve ígyis-úgyis.

Erre nem hivatkozhat!

Na meg kit érdekel ez az indok?

Ha szeretek valakit nem csinálom ezt, főleg babásan!

2009. jún. 2. 08:33
 15/37 anonim ***** válasza:

szerintem kapd elo ot egy komoly beszelgetesre. Mond meg h komolyan akarsz beszelni vele errol az ominozus esetrol. ha leraz tudod mit kell tenned. barmennyire is faj mond meg neki h a reszedrol vege a dolognak es kulon utat jartok innentol kezdve.

azt hiszem ugy erze azt hiszi mindent megtehet veled ne hagyd magad!!!legy eros!!

2009. jún. 2. 08:34
 16/37 A kérdező kommentje:

Beszélni nem tudok vele, mert szóba sem áll velem.

Ő nem jön, én meg hiába mennék, mert ki sem jönne.

Írtam neki sms-t, arra sem reagált semmit.

Gondolom ezzel is csak tettem alá a lovat!

Örül a fejének, hogy kicsinál!

Már most rettegek, hogy munka után megint elmegy, akkor tuti csaj van a dologban!

2009. jún. 2. 08:35
 17/37 anonim ***** válasza:

figyelj ha már így nyilatkozik hogy senkinek semmi köze hozzá még neked sem akkor örülj hogy megszabadulsz tőle!!!!

gondolj bele mi lesz ha meglesz a baba és sírni fog meg ilyenek akkor is elmenekül máshoz?????:(

Próbálj meg támaszkodni barátnőidre családodra és csak a kicsivel törődj,tudom hogy nehéz persze hogy az de ha így beszél pfffff:((

hidd el nem érdemled ezt főleg hogy kismama vagy:(

2009. jún. 2. 08:37
 18/37 anonim ***** válasza:

ja és szerintem ezekből a jelekből nem is érdemes erlteni meg csak jobban eltávolodik :(

Tényleg ne foglalkozz vele!!!!

Most jobb hogy kicsinálod magad ,ne add meg neki ezt az örömet:(

2009. jún. 2. 08:38
 19/37 A kérdező kommentje:

Hogy ne foglalkozzam vele?

Mindig látom, ha elmegy, itt lakik a szomszédban.

2009. jún. 2. 08:41
 20/37 anonim ***** válasza:
SZerintem ez mindent elmond h nem akar beszelni veled es meg az sms-re sem reagal. en a helyedben kuldenek egy sms-t h ezennel szakitok vele es a kpacsolatnak vege. ha kesobb keresne akkor mar en nem reagalnek. tudom h nehez de probald elfelejteni ezt a hapsit ez nem erdemel meg teged. aki ilyet tesz fokepp egy kismamaval az nem erdemli meg h szoba alljanak vele.
2009. jún. 2. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!