Megcsalt a párom, most mit csináljak?
Egész nap csak sírok, teljesen kivagyok.
32 hets kismama
Semmit nem mond senkinek, mert mindig az a szöveg, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinál.
Csak elkérte a kocsit, aztán elhúzott.
Őt semmi nem tartja vissza, még a kisgyerek sem.
Mindig ki volt elégítve ígyis-úgyis.
Erre nem hivatkozhat!
Na meg kit érdekel ez az indok?
Ha szeretek valakit nem csinálom ezt, főleg babásan!
szerintem kapd elo ot egy komoly beszelgetesre. Mond meg h komolyan akarsz beszelni vele errol az ominozus esetrol. ha leraz tudod mit kell tenned. barmennyire is faj mond meg neki h a reszedrol vege a dolognak es kulon utat jartok innentol kezdve.
azt hiszem ugy erze azt hiszi mindent megtehet veled ne hagyd magad!!!legy eros!!
Beszélni nem tudok vele, mert szóba sem áll velem.
Ő nem jön, én meg hiába mennék, mert ki sem jönne.
Írtam neki sms-t, arra sem reagált semmit.
Gondolom ezzel is csak tettem alá a lovat!
Örül a fejének, hogy kicsinál!
Már most rettegek, hogy munka után megint elmegy, akkor tuti csaj van a dologban!
figyelj ha már így nyilatkozik hogy senkinek semmi köze hozzá még neked sem akkor örülj hogy megszabadulsz tőle!!!!
gondolj bele mi lesz ha meglesz a baba és sírni fog meg ilyenek akkor is elmenekül máshoz?????:(
Próbálj meg támaszkodni barátnőidre családodra és csak a kicsivel törődj,tudom hogy nehéz persze hogy az de ha így beszél pfffff:((
hidd el nem érdemled ezt főleg hogy kismama vagy:(
ja és szerintem ezekből a jelekből nem is érdemes erlteni meg csak jobban eltávolodik :(
Tényleg ne foglalkozz vele!!!!
Most jobb hogy kicsinálod magad ,ne add meg neki ezt az örömet:(
Hogy ne foglalkozzam vele?
Mindig látom, ha elmegy, itt lakik a szomszédban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!