Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnátok, ha megtudnáto...

Mit csinálnátok, ha megtudnátok megcsalt a parotok mikor ti babát vártok?

Figyelt kérdés
mert éppen feszültebb volt a légkör otthon....
2013. okt. 13. 08:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Soha, semmilyen körülmények között nem megbocsátható, egyik fél részéről sem. Úgy gondolom, hogy a szex nem 1 mp-es áramszünet. Ott bizony (még ha béna is valaki) 5-10 perc intim együttlétről van szó. Az nekem ne papoljon szerelemről, akinek ennyi ideig nem jut el az agyáig, hogy amit tesz, megalázó a párjára nézve. Azt szoktam mondani, hogy engem egyszer lehet megcsalni, de nem érdemes. (Emiatt elváltam amúgy, nem a levegőbe beszélek.) A mostani férjem, korrekt ember, tisztel és szeret. Nekem megérte, hogy nem játszottam se veled-se nélküledet egy olyan emberrel, akinek nem azonos az értékrendje az enyémmel.
2013. okt. 13. 08:34
 2/16 A kérdező kommentje:
eddig én is ezt hittem, mindig őszinte volt velem. nagyon félek, hogy baja lesz a babának az idegeskedes miatt :( 1, 5honapos vagyok...
2013. okt. 13. 08:44
 3/16 anonim ***** válasza:

Ugyan mindenki sérül valamilyen szinten és baromira nem könnyű, de egyedül is fel lehet nevelni egy gyermeket.

Soha nem kellene ezek után egy férfi sem és nem azért, mert, aki egyszer megteszi, máskor is meg fogja, vagy azért, mert majd én megmutatom neki, hanem mert soha, de soha nem hagyna nyugodni, mindig felzaklatna, ha arra gondolok. És ezt nem akarnám, "könnyebb" új életet kezdeni.

Az meg marhára nem számít, hogy otthon feszült a légkör. Akkor soha nem lehet majd probléma a családban, meg veszekedés, meg nehéz időszakok, mert megcsal? Ez mind a házasság, kapcsolat része.

Sokan írják, hogy nem kívánják a szexet állapotosan, vagy szülés után. Akkor sem elfogadható az én szememben, ha a férfi félre lép. A problémákat máshogyan kell megoldani és ez lehet, hogy hosszú folyamat. Aki erőt sem vesz magán, hogy próbálkozzon, az téged nem érdemel meg és te is többet érdemelsz.

Tény, hogy nem látok bele más életébe.

2013. okt. 13. 08:55
 4/16 anonim ***** válasza:
elhagynàm....egyedül is fel lehet nevelni egy gyereket csak nehezebb...
2013. okt. 13. 08:56
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát, elgondolkodnék, hogy együtt tudnék-e vele maradni. Az még jobban rosszul esne, hogy az ő gyerekével vagyok terhes és ennyire számítunk neki. Minden kapcsolatban vannak gondok, de nem ez a megoldás, hogy megcsaljuk a másikat. Nálam elvesztené a bizalmamat és nem tudnék vele tovább együtt élni.

Mióta vagytok együtt? Bevallotta, hogy megcsalt, vagy lebukott?

2013. okt. 13. 08:57
 6/16 A kérdező kommentje:
en egyfolytaban kivanom a szexet es sokat is csinaljuk, gyereket akart, hozzám jött haza, azt mondta szeret igy eléggé váratlanul ért :(
2013. okt. 13. 08:58
 7/16 A kérdező kommentje:
27evesek es igen bevallotta... akkor meg nem tudta, hogy terhes vagyok és én sem... utána derult ki :( nagyon fájt, de így meg duplàn. megmondta a lánynak, hogy tipli, de ő nyomul tovabbra is...
2013. okt. 13. 09:00
 8/16 A kérdező kommentje:
annyi, hogy feszültebb volt otthon a légkör, pont a babakerdes miatt. ő szeretett volna, nem jött össze. orvosokhoz jartunk, közöltek, h nekem nem lehet csak gyógyszeres kezelés mellett. persze csalodott voltam és akkor már nyugosebb, munkahelyem is stresszes volt és ugy lattam(mostmar tudom jogosan) ő sincs melettem és jöttek az események egymás után :(
2013. okt. 13. 09:04
 9/16 A kérdező kommentje:
persze miutan megmondta, kiderult terhes vagyok, gyógyszer nélkül is, egy csoda vagy a sors...
2013. okt. 13. 09:05
 10/16 anonim ***** válasza:
12%

Ugyanilyen helyzetben voltam.

Én megbocsátottam a férjemnek, mert csak szex volt érzelem nélkül, azóta is együtt élünk boldogan.

Aki sosem élt át ilyet, könnyen rávágja, hogy hagyd el.

Ezt csak te tudhatod, nem is kell ezen sokat gondolkodni, a szíved érzi, van-e egymás mellett keresnivalótok.

Ha igen, akkor túl lehet lépni bármilyen sérelmen, ha pedig nem egy az utatok, akkor megcsalás nélkül sincs értelme a kapcsolatnak.

2013. okt. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!