Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Elevitről?

Mi a véleményetek az Elevitről?

Figyelt kérdés
Tényleg nagy babák születnek tőle? valóban csak minden másnap szabad szedni?

2013. okt. 1. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
40 hétig szedtem és pindurka fiam lett. Semmi köze a vitaminnak súlyhoz. Mindkét terhesség alatt szedtem, mert fontos vitaminok vannak benne mint pl. folsav.
2013. okt. 1. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. Nincs köze a vitaminnak a baba súlyához. Az anyuka étvágyát növelheti a megfelelő vitaminellátottság. A baba súlyát a bevitt ételek növelik, nem a vitamintabletta.

Én Elevitet szedek, minden értékünk normális, sem én sem a baba nem vagyunk nagy súlyúak és már csak pár hét a vége. Sok a tévhit ezzel kapcsolatban, könnyebb a feleslegesen bevitt kalóriákat a bogyóra fogni, mint bevallani saját felelősségünket.

Néhány orvos ebben a témában:

[link]

[link]

2013. okt. 1. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Első perctől kezdve szedek vitamint kezdetben a Femibiolt szedtem, de áttértem az Elevitre. 30 hetes terhes vagyok eddig 3 kilót híztam, nem is magam miatt kérdeztem A lányomnál nem szedtem semmit és 4200 grammal született. És már riogattak, hogy biztos nagy baba lesz a vitamin miatt hagyjam abba a szedését.
2013. okt. 1. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél a 13. hétig Femibiont szedtem, utána csak sima Supradynt, 4050-nel született. Most a másodiknál Elevitet szedtem kb a 24. hétig, azóta megint Supradynt, és most is az a vélemény , hogy megint 4 kg körül lesz : )A doki szerint független a vitamintól, mert ami a babának kell, elveszi, max nálam léphet fel vitamin-hiány.
2013. okt. 1. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez is csak egy rémisztgetés!!

Nagynéném semmit nem szedett és 4050 g-os babája lett!

Más ismerősöm meg elevittel szül időre 2900 g-os babát

2013. okt. 2. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!