Baj ha áttérek Elevitről a Gravidára?
nyugodtan áttérhetsz, ez "csak" vitamin. nekem is a gravidát ajánlották, mert abban van jód is.
boldog babavárást! :)
2012. márc. 6. 08:24
2/18 A kérdező kommentje:
Bár én még nem vagyok kismama,de az ismerős kismamik az Elevitet szedték és nagyon jó volt,csak annyi volt vele a baj hogy hatalmas babák születtek!:)
Az egyiknek 4 kilós lett a kisfia!:)
Hogy ártana még nem hallottam!De nem gond szerintem ha áttérsz a Gravidára!
Boldog babavárást!:)
2012. márc. 6. 08:37
nem baj, de engem meg pont a gravida hánytatott meg.
2012. márc. 6. 08:42
Hatalmas babát egyik sem csinál (4 kiló nem makroszómia :)).
De a Gravidában van jód is, és az Elevittől pl. sajna nekem is ment a hasam. Nyugodtan válts, hátha jobban beválik! :)
2012. márc. 6. 08:53
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2. válaszoló hát remélem én nem leszek hányós mert nagyon az voltam mielőtt a vitamint elkezdtem szedni remélem nem leszek megint mert az már nagyon rossz volt.
ha este lefekvés előtt veszed be a gravidát, akkor attól tuti nem leszel hányós. én akkor voltam rosszul tőle, amikor reggel vettem be. este semmi panaszt nem okozott.
2012. márc. 6. 09:14
és lehetőleg egyél előtte, akkor talán nem lesz gond
2012. márc. 6. 09:18
Miért lenne baj? Nyugodtan válthatsz vitamint, ha a mostani nem válik be. Amúgy nem gondolnám, hogy sok benne az A-vitamin, legalábbis az A-vitamin RDA-ja azt hiszem 5000 NE, az Elevitben ennél kevesebb van. Én anno a terhességem alatt nem bíztam ezekben a vitaminokban, inkább természetes vitamint szedtem, amiben a segédanyag is kevesebb. Highland My Prenatal a neve. Van benne Omega 3 is, ami szerintem az egyik legfontosabb a terhesség alatt. És ami még fontos lehet: a napi adag ebből 2 kapszula, de ha kevesebb vitamint szeretnél szedni, elég csak 1-et bevenni naponta. Én szedtem mellé plusz omega 3 halolaj kapszulát is, biztos ami biztos alapon. (ezt nemigen lehet túladagolni:)
2012. márc. 6. 09:22
10/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: Hát egyépként rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszek úgyhogy meglennék plusz vitamin nélkül is csak ami a húsban és tojásban van azokat kéne pótolni mert azokat most meg nem birom enni. És inkább szedek valami vitamint :) biztos ami biztos . Omega 3-at nem szedek mert rengeteg halat eszek minden formában mert imádom :D úgyhogy az omega 3 szerintem meglesz így :) de köszi a tanácsokat. Jahh és a többiek válaszát is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések: