Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hónapig femibion 400-at...

3 hónapig femibion 400-at szedtem, most az ára miatt áttértem a Gravidára.4 napja szedem, este, vacsi közben. Eddig csak fájdogált a gyomrom éjjel, de tegnap a vacsi után fél órával ki is jött belőlem minden! Lehet ez a Gravidától?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 08:31
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat! Femibion 800-at!

13 hetes vagyok!

2011. febr. 16. 08:31
 2/9 anonim válasza:
Szia!Én ugyanígy jártam,és biztos a Gravidától.Még nem vagyok terhes,ez az első próbálkozós hónapunk,elkezdtem szedni a Gravidát,én is vacsi közben,és mindig visszajött minden 10 perc után.Kipróbáltam,hogy 2 evés között vagy reggel veszem be,de nem lett jobb.Csak az a vicc,hogy 2 éve végig Gravidát szedtem a terhességem alatt,és semmi bajom nem volt tőle.
2011. febr. 16. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a Gravidától, nem mindenki bírja egy ismerősöm is ezért tért át az Elevitre.
2011. febr. 16. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam bevenni hogy olyan 10 körül reggelizem és rögtön utána beveszem és semmi gond nincs de ha nem eszem előtte kihányom én is!!
2011. febr. 16. 09:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Én vacsi közben veszem be! 3 napig nem volt bajom, tegnap dobtam ki a tacsott!

mire váltsak, hogy ha tényleg ez a baj?

2011. febr. 16. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy jóval drágább, de én maradtam a Femibionnál, előtte próbáltam a Ladeevitet, szépen ki is jött minden belőlem, vagy azónnal, vagy a másnapot hánytam végig. Ennyit megér, hogy tudjak normálisan enni! Ha kiszámolod, 6 hónap alatt 12.000 Ft plusszt jelent, ami persze nem kevés, de én pl. úgy tervezem, hogy a 7. hónaptól már csak minden 2. nap fogom szedni.
2011. febr. 16. 11:02
 7/9 A kérdező kommentje:
igaz, csak ha tpre megyek nem fogom tudni megvenni! :S
2011. febr. 16. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze nem tudhatom kinek milyen az anyagi helyzete, azért írtam, ha megteheted! Sajna tudom milyen kevés a táppénz, én már 12. hét óta azon vagyok! Viszont eddig még semmit sem vettünk a picúrnak, nagyon sok helyről le lehet faragni, mi rengeteg dolgot kapunk, így ki tudom gazdálkodni az a havi plussz 2000Ft-ot, de tudom, hogy nem mindenki van így! Akkor próbálj meg másik féle, de olcsó vitamint szedni ( pl. a Ladeevit is csak 2300Ft)
2011. febr. 16. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem se kell sok mindent venne a bébinek, csak kocsit meg ágyat, csak nyakamon az esküvő is! :S

Hát meglátom még!

Az létezik, hogy a gravidától fáj a gyomrom?

2011. febr. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!