Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztatok a Gravidától?...

Mennyit híztatok a Gravidától? Lehet tőle? És mekkora lesz szerintetek a baba?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 10:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem hogy a gravidától híztam volna.És nem is lett hatalmas a babám.3070 és 50 cm kislány.
2011. ápr. 8. 10:30
 2/16 anonim ***** válasza:

Vitaminoktól nem lehet hízni, nincs bennük cukor vagy zsír ami hízáshoz vezethet. Olyan elöfordulhat de az is ritka hogy éhséget okoz, ez inkább olyanoknál szokott lennia akiknél valami elötte étvágytalanságot csinált valamelyik vitamin hiánya.

Hízni az elfogyasztott dolgoktól fogsz, pl cukros zsíros dolgok.

A baba mérete a placentától függ. Ès ez genetikai dolog is lehet, de sok olyan nöt ismerek ahol mindkét fél nagyon vékony és még is nagybabák születtek.

De a baba méretét a cukor is befolyásolja, söt van hogy a baba már cukorbetegséggel születik mert az anya túl sok cukrosat fogyaszt el.

2011. ápr. 8. 10:33
 3/16 anonim ***** válasza:

22 hetes vagyok, lassan a 2. doboz gravida fogy el. Nem híztam tőle. Legalább is nem vettem észre, 4 hetente van méreckedés a védőnőnél eddig havi 1-1 kg-okat híztam. De nem hinném, hogy ebben a gravida a hibás.

Hogy a baba mekkora lesz tőle azt nem tudom, az ultrahang szerint olyan méretekkel rendelkezik, amilyenekkel a korának megfelelően rendelkeznie kell.

2011. ápr. 8. 10:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Én végig a Gravidát szedtem, de nem híztam tőle, és a babám is 3060 gr lett! Nem a vitaminok hízlalnak, és a babák sem miattuk lesznek nagyok vagy kicsik, ez alkati kérdés.
2011. ápr. 8. 10:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát nálam a cukorbeviteltől nem kell félni, mivel alig eszek cukrosat. Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, eddig nagyon sok nőtől hallottam hogy szidták a gyógyszert, hogy attól híztak, de köszönöm. Azt hiszem mostmár elmerem kezdeni szedni :)
2011. ápr. 8. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:
3340g és 51 cm-el született a fiam és összesen 5 kg-ot híztam ez mind a baba és a lepény,víz stb volt.Nem tornáztam emg semmi ilyesmi sőt zabáltam mint egy állat.szoptatás 6. hetéig is szedtem de akkor meg csak még fogytam is.
2011. ápr. 8. 11:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Első gyerekenél csak az elején szedtem vitamint 8materna), ő 4,4 kilós lett.

A másodiknál az elején Elevit-et, majd Gravidára váltottam, ő "csak" 3,95 kilóval született.

2011. ápr. 8. 11:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Az elsőnél sem híztam tőle, de most a másodiknál se még semmit, 8 hetes vagyok.

Elsőnél 11 kg volt a hízásom, a fiam 3600gramm volt.

2011. ápr. 8. 11:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és gratulálok :)
2011. ápr. 8. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
A kérdésre nem tudok válaszolni, mert én a Hipp Natalt ittam/iszom. De az orvosom mondta az elején, hogy a vitaminokat (elevit, gravida, stb.) a 12. hétig szedjem csak, mert "nem kellenek az óriásbébik". (így mondta)
2011. ápr. 8. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!