Mennyit híztatok a Gravidától? Lehet tőle? És mekkora lesz szerintetek a baba?
Vitaminoktól nem lehet hízni, nincs bennük cukor vagy zsír ami hízáshoz vezethet. Olyan elöfordulhat de az is ritka hogy éhséget okoz, ez inkább olyanoknál szokott lennia akiknél valami elötte étvágytalanságot csinált valamelyik vitamin hiánya.
Hízni az elfogyasztott dolgoktól fogsz, pl cukros zsíros dolgok.
A baba mérete a placentától függ. Ès ez genetikai dolog is lehet, de sok olyan nöt ismerek ahol mindkét fél nagyon vékony és még is nagybabák születtek.
De a baba méretét a cukor is befolyásolja, söt van hogy a baba már cukorbetegséggel születik mert az anya túl sok cukrosat fogyaszt el.
22 hetes vagyok, lassan a 2. doboz gravida fogy el. Nem híztam tőle. Legalább is nem vettem észre, 4 hetente van méreckedés a védőnőnél eddig havi 1-1 kg-okat híztam. De nem hinném, hogy ebben a gravida a hibás.
Hogy a baba mekkora lesz tőle azt nem tudom, az ultrahang szerint olyan méretekkel rendelkezik, amilyenekkel a korának megfelelően rendelkeznie kell.
Első gyerekenél csak az elején szedtem vitamint 8materna), ő 4,4 kilós lett.
A másodiknál az elején Elevit-et, majd Gravidára váltottam, ő "csak" 3,95 kilóval született.
Az elsőnél sem híztam tőle, de most a másodiknál se még semmit, 8 hetes vagyok.
Elsőnél 11 kg volt a hízásom, a fiam 3600gramm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!