Mit gondoltok az Elevitről? Én szedem néhány hete, de sok kismama ellene van, ahogy a terhesgondozóban halottam.
Nekem a Femibion-t ajánlották sokan és azt is szedtem. A dokim is azt részesítette előnybe.
Az Elevit nálam alapból ki volt lőve.. sok rosszat hallottam róla és nem egy ismerősöm panaszkodott rá.
Attól, hogy valamit agyba-főbe nyomatnak a TV-be nem biztos, hogy még jó... :(
Én is ezt szedem, de nem minden nap. Mióta meg lett a vérvételi eredményem, azóta csak minden másnap szedem. Van olyan aki nem bírja lenyelni, vagy esetleg hányingert is okozhat. Tévhit az, ha az Elevitet szeded nagy súlya lesz a babádnak, mert ez nem ettől függ. Ha Neked nem okoz problémát, akkor nyugodtan szedd tovább. Meg mellé jód tablettát, mert ez nincs benne. Remélem tudtam segíteni.
Üdv:12hkm
Én első terhességemnél a 8. hónapig szedtem.Azt a 8 hónapot végig hánytam..egészen addig azt hittem, hogy ilyen rosszul viselem az egészet, amíg abba nem hagytam, és a rosszul létek az egyik napról a másikra elmúltak.
Hozzáteszem, hogy teljesen egészséges kis örökmozgó manóm lett...de ezt a szenvedést még egyszer nem akarom.Most nem szedek semmit.Fél idős terhes vagyok, sok gyümit eszem, és majd kiugrok a bőrömből..
Állítólag nagyon nagyok lesznek a babák tőle.Én ezért hagytam abba 8 hónaposan.3450grammal született meg a lányom, és 54 centivel, de ismerősöm végig szedte, neki 4 kiló felett született a babája, ja és meg se tudta szülni ezért császározták..(nem tudott befordulni a gyerek.)
hát nem tudom...én a létéről se nagyon szeretnék mostantól tudni ennek a vitaminnak.
Az Elevitnek két nagy hibája van: egyik h tényleg nehéz lenyelni, a másik meg hogy mint minden vitamin nagyobb étvágyat csinál.
DE. Baba súlyát nem növeszti extrém méretűre, ez genetika , azon nem tud "változtatni".
Az elején jó ha minden nap szedi a kismama, kb. a 4. hónapig, utána mehet 2-3 naponta.
Amúgy lehet sok zöldséget, gyümit enni,...de gondoljatok bele, h annak a vegyszerezett sárgarépának és almának pl. mekkora a vitamintartalma? (Ha vki kertből, rendes, vegyszermentes földből kapja, -ami ritka-, az kivétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!