Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok az Elevitről?...

Mit gondoltok az Elevitről? Én szedem néhány hete, de sok kismama ellene van, ahogy a terhesgondozóban halottam.

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom hívta fel a figyelmemet még teherbe esés elött, hogy szedjek terhesvitamint. Megvettem a Femibiont amitől émelyegtem. Most hogy babás lettem utána olvastam, hogy melyik lehet még jó, az Elevitre óriás babákat és elhízást írtak, így maradtam a Gravidánál amihez hányást írtak. Inkább hányjak mint elhízzak. :D De nekem semmi bajom tőle. Mivel alig eszem gyümölcsöt-zöldséget nekem igen is szükséges a vitamin. 12. hét után a napi 1-ről 2 napi 1-re fogom csökkenteni.
2012. aug. 1. 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:
valóban más, hogy ki mint reagál ezekre a vitamnokra, nekem az Elevit például székrekedést okozott az elsőnél, mikor mondtam huszonvalahanyadik héten a dokinank, megnézte a véreredményt, azt mondta nyugodtan hagyjam abba. A másodiknál nem szedtem csak az első két hónapban, aztán valahogy elmaradt. De ő is egészséges kislány lett,sőt, nagyobb is lett mint az első...
2012. aug. 1. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyú székrekedést okozott. Ezért álltam át a Gravidára, abban még plusz jód is van.
2012. aug. 1. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Mind a 2 terhességem alatt szedtem, de nem születtek óriás babáim.

Az eslő terhességem végighágytam, így azért is szedtem, mert tudtam nem minden tápanyag szívódik fel rendesen.A fiam 3070gr és 53 cm vel született.

A második terhességemnél csak a 16 hétig szedtem, mert ott nem voltam hányós sok gyümit zöldséget tudtam enni- ez időben is nyáron ősszel volt, amikor mindent frissen meglehetett venni. Lányom, 3140 gr és 52 cm született.

Mivel mind a kettő tervezett baba volt, így a terheség előtt 2 hónappal kezdtem el szedni, szedtem mellé folsavat, és mindkét gyerekkel az első hónapban terhes is maradtam. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele.

2012. aug. 1. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak úgy halkan megjegyzem, ha székrekedést nem maga a terhesvitamin, konkrétan elevit okozza, hanem a benne lévŐ vas. 1,5xeres adag van benne, h a kismamának, babának is jusson elegendő belőle. Ráadául...vannak a régi nődokik, akik erőltetik, h a 37. héttől még pluszban szedjen vasat a kismama...Hát szerintem (ha még szedi a vitamint) az úgy sok. De ez csak az én véleményem.
2012. aug. 1. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hallottam , hogy sokan rosszul vannak tőle. Mióta kiderült, hogy terhes vagyok az Elevitet szedem. Nincs tőle semmi bajom szerintem ez egyénfüggő lehet.
2012. aug. 2. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!