Miért mondják azt, hogy a terhesvitamintól nagy babák születnek? Mi az alapja? Ezt minden terhesvitaminról hallottátok vagy csak az Elevitről?
nekem megmondta a doki: /szószerint idézek nem bántás senkinek!/
azért híznak jobban az anyukák meg a babák,mert az anyukák zabálnak! a vitaminnak semmi köze ehhez!anyukának nincs önkontrollja,gondolja h kettő helyett kell enni és jól meghízik!
ebbe persze nem tartozik bele aki beteg,vizesedik,feküdni kell stb. hanem aki makk egészséges mégis sokat szed fel.
és valóban lehet benne valami,mert a fiammal 17kgot híztam,mert folyton ettem,nassoltam..
most 25hets vagyok,eddig 3kg+van rajtam,mert odafigyelek arra h mit eszem.ha pl fagyit kívánok,akkor 1.nem tartok itthon.2 helyette inkább keresek mást ahűtőben pl joghurt és azt eszem. fiammal ilyenkor már 8kg+volt rajtam.
és elevitet szedek és szedtem
Érdekes....
Én 20 éve még csak tardiferont szedtem,dolgoztam végig,és majd 20 kg-ot hiztam.
10 éve már materna volt a vitamin,azt szedtem,dolgoztam végig,és majd 20 kg-ot hiztam.
Most elevit-et szedek,nem dolgozom és szerintem most is fogok vagy 20 kg-ot hizni.....:):)
De az tuti ,hogy ilyen farkaséhséget ,mint most az első 3 hónapban,olyat egyikkel sem éreztem.kb. 2-3 hete ,hogy rendeződni érzem ezt az éhségérzetet.Bár ,amit kivánok azt meg is eszem,nem zabálok,igyekszem odafigyelni,hogy lehetőleg zöldség -gyümölcs ,minden legyen az étrendenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!