24 hetes terhes vagyok és nagyon aggódok azért, hogy nehogy rátekeredjen a köldökzsinor a babára vagy csomó legyen. Van más is így ezzel? Történt valakivel ilyen?
Szerintem ez az aggodalom mindenkinèl előjön a terhessèg soràn, 1000 màs dolog mellett. De pozitívan kell gondolkodni, nincs mese :-)
Kitartàs!
29hetes km
Kedves Utolsó,
nagyon sajnálom, hogy ilyen tragikusan végződött nálad ez a köldökzsinóros téma.
részvétem a babád miatt.
Nagyon sajnálom, ami a köldökzsinór csomó miatt elvesztett kisbaba családjával történt. Részvétem!!!
Első kislányomnál zökkenőmentes terhesség végén, megindították a szülést, mert túlhordtam 2 nappal és az NST/CTG alapján nem sokat mocorgott a baba. Végül a vajúdás első részénél egy doki észrevette, hogy a baba szívhangja nagyon visszaesik a fájásoknál. Leállították az oxicotint és fél órával később császár lett. Annak a dokinak köszönheti a lányom, hogy nem oxigénhiányos, neki is volt egy csomó a köldökzsinórán, lógott rajta a bőr, szegénykém szörnyen nézett ki, plusz 2x a nyakán volt a köldökzsinór. Sajnos ezek előfordulnak, most várom a második lányomat veszélyeztetett terhesként, a legjobbakban reménykedem, hogy ne legyen beteg és két egészséges kislány anyukája legyek. Jelenleg még 34 hetes vagyok, és sokat ficánkol, többet mint első lányom, remélem minden rendben lesz.. A legjobbakat kívánom neked/nektek is! Ne gondolj rosszakra, csak jókra!!
Az én fiam is csomót igazított a köldökzsinórjára, de szerencsére nem lett gond belőle, nem szorította meg- hálistennek. De mikor megszületett, a doki azt mondta, ne gondoljuk bele, mi lehetett volna!!!
Sajnálom nagyon, ami veled történt.
Remélem lesz még egy babucid akiben kis vigaszt találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!