Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek van hanyingere terhesvit...

Kinek van hanyingere terhesvitamintol? Vagy egyeb mellekhatas?

Figyelt kérdés
meg nem vagyok terhes, de a vitamint el kezdtem szedni, viszont azota hanyingerem van. folsav plussz mas alap vitaminok egyben.
2009. márc. 18. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az elevittől voltam rosszul! A Gravida bevált!

2009. márc. 18. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Szió!

Én Elevitet szedtem, végig szorulásom volt tőle.

2009. márc. 18. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meg pont a Gravidától voltam rosszul, az Elevittől nem, de csak akkor, ha vmilyen oknál fogva éhgyomorra kellett bevennem. (pl vérvétel)
2009. márc. 18. 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:
aha, tehat akkor ez viszonylag normalis. koszi a valaszokat.
2009. márc. 18. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Vedd be este :)
2009. márc. 19. 05:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A Gravida vas tartalmától feketés (sötét) volt a széklet és hát kemény. Aki aranyérre hajlamos, vagy van, annak vigyáznia kell!!!
2009. márc. 19. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedek, semmi bajom tőle csak sötét a székletem. Viszont rám jó hatással van, mert minden reggel megy a nagy dolog, ami nálam nem szokott!
2009. márc. 19. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!