Ez mit jelent? Vagy nektek is van ilyen?
Kb. 2 napja olyan érzésem van minha a baba a méhszályamon feküdne és amikor mocorog akkor belenyilal az egész hüvelyembe.Máshol is érzem, hogy mozog, de mint ha a kezét vagy a lábát nyomná kifelé.
27 hkm
Szia!
Volt. A baba úgy ficánkol, hogy a kis kezével vagy inkább lábacskájával tényleg üti a méhszájat. Ez nem káros, nem okoz gondot, hiszen ott van a magzatvíz és egyéb izmok, de a rezgéseket ott alul mégis átveszi a hüvely. Furi érzés, értem mire gondolsz....
Ha nagyon fájna , akkor nézesd meg dokival, de nekem inkább "kellemetlen" volt, nem fájt.
egyébként pedig méhszáJ, nem méhszály.
Nekem is van ilyen a 32-ik héttől iszonyúan lüktetett és nyilallt a hüvelyem viszont mikor szóltam az orvosnak rögtön megvizsgált és már 1 ujjnyira nyitva voltam.
Azóta is is mikor mozgatja a fejecskéjét érzem ezt.Szerintem azért szólj az orvosnak.
üdv 36hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!