Anyukák, kismamák! Mi volt a legelső terhességi tünetetek és mikor?
Figyelt kérdés
A menzesz kimaradása előtt volt olyan tünetetek amiből sejtettétek/tudtátok, hogy jön a baba?2013. szept. 9. 16:33
11/21 anonim válasza:
Nekem egyiknél sem volt tünetem szinte végig. Viszont mindkettőnél megéreztem a megtermékenyülést. Nyílván tudtam mikor van ovuláció és készültünk is a babára. Kb. 8-12 másodpercig tartó görcsös érzés, amit a kommentben leírtál lehet hogy az volt. Mindegyik az aktus után kb.18-20 órával történt. Kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény Nálad.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, de biztos nem azt éreztem, mert tegnap már a 20. napon voltam. Ha jól emlékszem terhesség alatt éreztem ilyesmit, de akkor már nagyobb pocakkal, ahogy nyúltak a szalagok. De azt ilyenkor még nem lehet érezni. Hát kíváncsi vagyok. :)
2013. szept. 9. 22:32
13/21 anonim válasza:
Szia.
Nekem csak annyi volt hogy ugy ereztem a kis gorcsokbol hogy megjon, de a melleim most egyaltalan nem feszultek, es derekfajas is volt, ami elotte mensiknel soha.
Sajnos azota a tunetek valtoztak es orulok ha a ropit meg tudom enni anelkul hogy kijojjon, de persze ez vele jar.
Szurkolok a babahoz. :)
14/21 anonim válasza:
Az első tünet hogy nem jött meg, a második hogy elkezdett nőni a hasam, a harmadik pedig hogy elkezdett mocorogni :)
15/21 anonim válasza:
Nálam a szokatlan ingerlékenység kb a mensi előtt 4-5 nappal, + este 9-kor nekiálltam natúran sültkrumplit sütni, mert nagyon megkívántam,meg is jegyezte párom, hogy biztos összejött a baba:)Valóban igaza volt:)
16/21 anonim válasza:
Mikor meg kellett volna jönnie,rá 1-2napra szédülés,émelygés.Elötte sajnos semmi.De viszont éreztem amikor megtapadt :) Nem voltam benne biztos,de tuti az volt.2 terhességem volt,mindkettőnél éreztem :)
17/21 anonim válasza:
14-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Nekem szerencsére tényleg csak ezek voltak a tüneteim...
18/21 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam, itt nem is lehet haszontalan válasz.:)
Idetévedhetett valami agyatlan lepontozgatni...
2013. szept. 12. 23:09
20/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem, de most késik, és pozitív a tesztem. Ezen kívül viszont semmi tünetem.
2013. nov. 15. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!